Onze diensten

Enerjoy biedt een scala aan instrumenten & interventies op het gebied van gezonder aanbod, verhoogde bewustwording, verbeterde eetgewoonten & gezond gewicht. Wij verzorgen deze op elke gewenste locatie, zelfs een olieboorplatform is voor ons geen enkel probleem.

Onderstaand presenteren wij u onze dienstverlening waarmee u stappen kunt zetten in de richting van gezonde voeding en gezond eetgedrag in uw organisatie. Zo beginnen enthousiasme en energie in uw organisatie te stromen!

U kunt de diensten desgewenst filteren naar thema. Staat uw gewenste activiteit hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Meting & advies

Stimuleer bewustwording.

Workshops & Trainingen

Enthousiast met workshops.

Vitaliteitsprogramma

Maak een organisatie vitaal.

Bedrijfscatering

Goed, lekker en gezond eten.

Wat levert de investering in gezond eetgedrag en gezond gewicht op?

  • Gezonde voeding en gematigd eten verbetert de weerstand tegen ziektes en vermindert de kans op uitval. Daarentegen kan ongezond eten leiden tot energiedipjes en overgewicht. Overgewicht verhoogt het risico op gezondheidsklachten en aandoeningen zoals gewrichtsklachten, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, diabetes type 2, galziekten en kanker.
  • Een gezond lichaamsgewicht is een voordeel in elke veiligheidsgevoelige werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan politie, brandweer of offshore werkplekken, waar fitheid en bewegelijkheid absoluut noodzakelijk zijn.
  • Regelmatig eten en het maken van bewuste keuzes zorgen voor een gelijkmatig energieniveau gedurende de dag. Dit bevordert een goede concentratie en prestatie. Het voorkomt ongelukken en geeft een prettig en voldaan gevoel.