Kantoor & gezond eten

Gezond eten en leven op het werk houdt het personeel op elk kantoor fit en gezond. Of het nu werknemers zijn voor een bank, verzekeraar, telecombedrijf, overheidsinstelling, gemeente, of iets geheel anders, Gezond eet- en leefgedrag zorgt voor veerkrachtige medewerkers die tegen een stootje kunnen!

Onvolwaardige voeding en onregelmatig eten veroorzaakt een verminderd uithoudings- en reactievermogen, energiedips en een verlaagde alertheid. Hierdoor maken medewerkers op kantoor sneller fouten en zijn ze minder productief.

Gezond eetgedrag helpt energiedipjes te voorkomen en draagt bij aan een hoger concentratieniveau. Daarnaast verbetert dit het reactievermogen en verhogen gezonde eetgewoonten de weerbaarheid van uw personeel. Gezonde en fitte werknemers zitten lekkerder in hun vel, slapen beter, sporten meer en gaan met meer plezier naar hun werk. Zo helpt gezond eetgedrag het ziekteverzuim en -kosten te verlagen.


Kies voor gezond

Ons team van enthousiaste en ervaren diƫtistes en leefstijlcoaches kunnen zich goed inleven in de individuele omstandigheden van werknemers.

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Bekijk onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!

15% daling ziekteverzuim

Een vitale medewerker is minder vaak ziek dan een minder actieve collega.

62% minder veiligheidsincidenten

Investeren in vitaliteit zorgt voor een veiligere werkomgeving.

20% hoger werkvermogen

Wie zich vitaler voelt gaat met meer plezier aan het werk en is productiever.

15-20% productiever

Wanneer de productiviteit met 1 procent stijgt, levert dit een organisatie met honderd fulltime medewerkers per jaar 95.000 euro extra omzet op.

Opdrachtgevers