over Enerjoy

Al sinds 2012 helpt Enerjoy mensen en organisaties vitaler te worden. Ons team van diëtistes en leefstijl coaches verzorgen onze leuke, interactieve workshops. Van workshops tijdens een themaweek tot volledige vitaliteitstrajecten. Wij zijn ervan overtuigd dat vitale medewerkers gelukkiger zijn en daarmee productiever. Wetenschappelijk onderzoek en onze eigen resultaten ondersteunen dit.

In al onze samenwerkingen staan de organisatie en hun medewerkers centraal; wat is de huidige situatie en wat is de gewenste situatie? Samen met jou zetten we de vitaliteitsvraagstukken scherp en creëren we een aanpak die werkt voor jouw organisatie. We houden hiermee rekening met zeven kritische succesfactoren. Graag vertellen wij hier meer over in een persoonlijk gesprek.

visie

Wij maken organisaties iedere dag vitaler. Wij inspireren en motiveren hun medewerkers om zelf de regie te nemen en iedere dag een kleine stap te zetten naar een gezondere levensstijl.

visie

Missie

De samenwerkingspartner op het gebied van vitaliteit voor MKB en grootbedrijf,  die blijvende en meetbare vitaliteitswinsten behaalt.

 

missie

kernwaarden

Vitaal: we leven naar wat we vertellen. 
Vrolijk: wat we doen doen we met plezier. Niets is besmettelijker dan vrolijk enthousiasme.
Voortreffelijk: als organisatie streven wij erna de verwachtingen van onze samenwerkingspartners te overtreffen: op kwaliteit, snelheid en resultaat.
Vaardig: onze coaches zijn toppers in hun vakgebied. Inhoudelijk & empathisch