Uit onderzoek blijkt dat mensen ongeveer 200 voedselkeuzes maken per dag. Het keuzegedrag vindt plaats via twee cognitieve processen: het reflectieve en het impulsieve systeem: rationeel en bewust versus snel, automatisch en onbewust. Voedselkeuzes zijn vaak een kwestie van gewoontegedrag en komt tot stand via het impulsieve systeem. Hierdoor is de gezondheid van medewerkers direct te beïnvloeden door het keuze aanbod en de presentatie hiervan.
De Enerjoy inventarisatie van de kantine heeft als doel het voedselaanbod te optimaliseren, qua aanbod & presentatie. Hierdoor is de gezondheid van medewerkers direct te beïnvloeden door het keuze aanbod en de presentatie hiervan. De inventarisatie Gezond bedrijfsrestaurant bestaat uit de inventarisatie, enquête/ vraaggesprekken met medewerkers, het adviesrapport en indien gewenst de implementatie. Veel organisaties kiezen ervoor de Enerjoy inventarisatie samen te laten gaan met de training ‘gezond koken voor bedrijfscatering’.
In een persoonlijk gesprek komen we altijd tot de beste oplossing voor jullie organisatie.
Neem contact op voor meer informatie.