Gezond bedrijfsrestaurant & catering

Voor organisaties die voorzien in hun eigen catering en/of lunches. Enerjoy biedt meerdere mogelijkheden om het huidige aanbod gezonder te maken. Wij houden rekening met de wensen van de medewerkers, creëren draagvlak voor verandering en zorgen er voor dat kleine veranderingen een grote impact hebben. Gezonde voeding is immers voor 50% verantwoordelijk voor een gezonde levensstijl.

Uit onderzoek blijkt dat mensen ongeveer 200 voedselkeuzes maken per dag. Het keuzegedrag vindt plaats via twee cognitieve processen: het reflectieve en het impulsieve systeem: rationeel en bewust versus snel, automatisch en onbewust. Voedselkeuzes zijn vaak een kwestie van gewoontegedrag en komt tot stand via het impulsieve systeem. Hierdoor is de gezondheid van medewerkers direct te beïnvloeden door het keuze aanbod en de presentatie hiervan. 

De Enerjoy inventarisatie van de kantine heeft als doel het voedselaanbod te optimaliseren, qua aanbod & presentatie. Hierdoor is de gezondheid van medewerkers direct te beïnvloeden door het keuze aanbod en de presentatie hiervan. De inventarisatie Gezond bedrijfsrestaurant bestaat uit de inventarisatie, enquête/ vraaggesprekken met medewerkers, het adviesrapport en indien gewenst de implementatie. Veel organisaties kiezen ervoor de Enerjoy inventarisatie samen te laten gaan met de training ‘gezond koken voor bedrijfscatering’.  

In een persoonlijk gesprek komen we altijd tot de beste oplossing voor jullie organisatie.

Neem contact op voor meer informatie.

Enerjoy biedt de mogelijkheid om tijdens workshop en trainingen ook de lunch te verzorgen. We brengen zo de theorie direct in praktijk met lekkere gezonde sandwiches, wraps, soep en gezonde snacks. 

Neem contact op voor meer informatie.