het enerjoy team

Marijn van Meel

Bedrijfsdiëtist & leefstijlcoach 
Marijn is resultaatgericht, energiek en enthousiast en weet dit op anderen over te dragen. Marijn houdt deelnemers een spiegel voor en zet ze aan het denken. Hierdoor komen mensen in beweging uit eigen beweging. In haar positieve aanpak zijn begeleiding, activatie en motivatie sleutelwoorden. Haar jarenlange kennis en expertise als bedrijfsdiëtist en leefstijlcoach in organisaties maakt haar een echte expert. 

Cor van Ingen

Zakelijk partner & adviseur
Een open en energieke persoonlijkheid met sterke focus op persoonlijke ontwikkeling. Cor gaat graag met organisaties in gesprek over wat vitaliteit betekent voor hun organisatie en wat een energieke omgeving nu eigenlijk oplevert. Daarnaast helpt hij graag mensen op weg om op zoek te gaan naar hun energie en drijfveren om het beste uit zichzelf te halen. Cor is over het algemeen het eerste aanspreekpunt van opdrachtgevers, hij bewaakt de doelstellingen en is inhoudelijk betrokken.

Félini van Heijster

Bedrijfsdiëtist & kok
Een energieke persoonlijkheid met een passie voor ontwikkeling en groei en een oprechte nieuwsgierigheid naar mensen. Félini wil anderen motiveren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Met humor, energie, respect en betrokkenheid brengt ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. En samen met jou worden doelen gezet en resultaten behaald.

Marloes van Dommelen

ACT trainer. COPD specialist
Gepassioneerd over voeding, sport en mensen. Vol enthousiasme verzorgt Marloes workshops en trainingen. Haar interactieve en vrolijke manier van presenteren betrekt deelnemers bij het onderwerp. Ze deelt haar op de praktijk gebaseerde inzichten en ervaringen makkelijk en geeft bruikbare tips. Ze ziet geen beperkingen, maar mogelijkheden. Marloes heeft zichtbaar plezier in haar werk, en dit werkt aanstekelijk.