Korpsen & gezond eten

Politie-, brandweer- en defensiekorpsen hebben te maken met werken onder hoge (emotionele) druk, opereren in risicosituaties en het draaien van overuren en ploegendiensten. Deze omstandigheden zorgen ervoor dat regelmatig en gezond eten nogal eens wordt ‘vergeten’. Ongezond eten werkt overgewicht en welvaartsziekten (zoals hart- en vaatziekten) in de hand. Dit heeft een direct resultaat op de veiligheid en werkprestaties van politieagenten, militairen, brandweermannen en beveiligingspersoneel. Het creëert een verminderd reactie- en uithoudingsvermogen, energiedips en een verlaagde alertheid.

Gezond eetgedrag verbetert de veiligheid door een verhoogd concentratieniveau en een verbeterd reactievermogen. Gezonde eetgewoonten draagt bij tot weerbare, veerkrachtige en gemotiveerde medewerkers! Gezonde en fitte werknemers zitten lekkerder in hun vel, slapen beter, sporten meer en gaan met meer plezier naar hun werk.

Kies voor gezond

Ons team van enthousiaste en ervaren voedingsspecialisten kunnen zich goed inleven in de specifieke werksituatie van de politie, defensie, brandweer en beveiliging. Wij maken een ‘klik’ met medewerkers en zorgen ervoor dat gezonde voeding als aantrekkelijk, leuk en zelfs stoer wordt ervaren. Zo creëren we gezamenlijk draagvlak en betrokkenheid bij uw personeel, zodat iedereen direct gemotiveerd is om mee te doen!

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Bekijk onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!

 

15% daling ziekteverzuim

Een vitale medewerker is minder vaak ziek dan een minder actieve collega.

62% minder veiligheidsincidenten

Investeren in vitaliteit zorgt voor een veiligere werkomgeving.

20% hoger werkvermogen

Wie zich vitaler voelt gaat met meer plezier aan het werk en is productiever.

15-20% productiever

Wanneer de productiviteit met 1 procent stijgt, levert dit een organisatie met honderd fulltime medewerkers per jaar 95.000 euro extra omzet op.

Opdrachtgevers