Enerjoy - Partner van Nationaal Platform Duurzame InzetbaarheidHet Nationale Platform Duurzame Inzetbaarheid organiseert op 23 maart 2016 het event ‘Zonder geluk en stress vaart niemand wel’. Binnen het afwisselende en interessante dagprogramma is de positieve psychologie leidend. Naast het plenaire deel met battles en de uitreiking van de Kroon op het Werk prijs zijn er 23 werksessies gepland, een ontmoeting met de wetenschap en met de Kroon op het Werk-genomineerden.
Kom jij ook? Meld je aan via Enerjoy en ontvang 20% korting op je entreeticket! Meer weten? Lees verder op NPDI website.

Enerjoy verzorgt werksessie

Enerjoy verzorgt in de middag de werksessie: Gezond eten werkt beter, veiliger en duurzamer!
Dat werknemers met obesitas vaker en langer ziek zijn, is bij de meeste werkgevers al wel bekend. Maar weten jullie dat verzuim mede wordt veroorzaakt door arbeidsongevallen die gerelateerd zijn aan obesitas en/of slechte leefstijlgewoontes?
Werknemers met obesitas die werken in een hoog risico werkomgeving lopen een twee keer zo hoog risico op een arbeidsongeval dan hun collega’s met een gezond gewicht. Daarnaast laat recent incidentenonderzoek zien dat op bepaalde momenten van de dag er een piek is in arbeidsongevallen. Vaak wordt als oorzaak een verminderde alertheid vastgesteld. Maar de dieperliggende oorzaak wordt niet achterhaald/onderzocht.
Als antwoord hierop presenteren wij in deze sessie de flowchart die de directe en indirecte gevolgen van ongezond eetgedrag inzichtelijk maakt. We gaan met de groep in discussie hoe je als werkgever gezond eetgedrag kunt bevorderen en structureel in de bedrijfscultuur kunt verankeren.
LinkedIn profiel spreker Katrin Beersen

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!