Vitaliteitsdag

vitaliteitsdag activiteiten - EnerjoyBent u op zoek naar één of meerdere activiteiten die invulling geven aan de vitaliteitsdag of gezondheidsweken van uw medewerkers? Enerjoy biedt inspirerende en leuke voorlichtingsactiviteiten & workshops!

Gezonde voeding & gezond eetgedrag

Enerjoy verzorgt voorlichtingsactiviteiten en workshops op locatie die werknemers verleiden tot gezond eetgedrag en gezond gewicht. Onze interactive leefstijlactiviteiten laten uw medewerkers op een plezierige en laagdrempelige plezierige manier kennismaken met gezonde voeding en gezonde eetgewoonten. Daarnaast beiden wij ook de healthcheck op locatie aan, die gecombineerd kan worden met een individueel voedingsadvies door een van onze diëtisten.

Ideaal voor vitaliteitsdag of gezondheidsweken

Onderstaand vindt u een selectie van onze diensten die heel goed geschikt zijn voor de vitaliteitsdag. Staat uw gewenste activiteit hier niet bij of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.
 
[ess_grid alias=”vitaliteitsdag”]

[message_box]De bovenstaande activiteiten zijn ook uitermate geschikt als programmaonderdeel van een gezondheidsdag, healthdag, inspiratiedag, wellnessdag, leefstijldag, medewerkersdag, educatiedag of contactdag.[/message_box]