Overgewicht personeel aanpakken

Overgewicht op het werk aanpakkenPak het overgewicht van uw personeel aan met een van onderstaande gewichts­beheersings­programma’s. Het motiveert u uw werknemers tot gezond eetgedrag en gezond gewicht. Resultaat: medewerkers die afslanken hebben meer energie en focus en een krachtige productiviteit!

Waarom focussen op gewichtsbeheersing?

Wist u dat gezondheid een aanzienlijke invloed heeft op de kwantiteit & kwaliteit van het werk? Daarom sporen steeds meer werkgevers hun personeel aan tot het volgen van een gezond dieet. Dit is de sleutel tot preventie van chronische ziekten en aandoeningen, zoals slaapapneu, problemen met het beweegapparaat zoals rug-, knie-, en heup- en klachten, diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Kies voor een bewezen aanpak!

Enerjoy helpt u graag bij de aanpak van overgewicht van personeel op het werk. U kunt kiezen uit de onderstaande gewichts­beheersings­programma’s en e-learningcursussen (met of zonder persoonlijke coachingstraject). Bekijk de mogelijkheden:
 
[ess_grid alias=”overgewicht”]

[button_link url=”https://www.ener-joy.nl/contact/” style=”medium impactBtn” target=”blank”]Meer info of boeken? Neem Nu contact op![/button_link]