Gezond eten werkt beter en veiliger. Gewicht, Leefstijl, Voeding

Enerjoy motiveert medewerkers tot gezonde eetgewoonten en een gezond gewicht. Dit doen wij met name voor werknemers met een fysiek beroep of met onregelmatige werktijden. Waar fitheid, concentratievermogen en veiligheid van essentieel belang zijn.
Met als resultaat: meer energie, alertheid, veiligheid, werkplezier, productiviteit & een duurzaam gezonde organisatie. Gezond eten werkt beter!
[hr]

Activiteiten & Trainingen

Om werknemers te verleiden tot een gezondere leefstijl organiseren wij plezierige, laagdrempelige en doeltreffende activiteiten & trainingen. Onderverdeeld in drie thema’s:

[ess_grid alias=”Home 3 pijlers”]

[hr]

Gezond en veilig werken!

[rev_slider alias=”home-desktop”]Gezonde voeding op het werk stimuleert veilig, vitaal en met plezier werken. Daarentegen heeft ongezond en onregelmatig eten een verminderd uithoudings- en reactievermogen, energiedips en een verlaagde alertheid tot gevolg. Hierdoor maken medewerkers sneller fouten en zijn ze minder productief.
Gezonde voeding is met name belangrijk in sectoren waar veiligheid van essentieel belang is, zoals op afgelegen werkplekken (offshore en maritieme sector), in risicogevoelige werkomgevingen (industrie en chemie) en bij crisis- en conflictbeheersing (politie, defensie en brandweer).

[button_link url=”https://www.ener-joy.nl/contact/” style=”medium impactBtn” target=”blank”]Neem Nu contact op![/button_link]