More about us

Enerjoy is een team van voedings­deskundigen en organisatie­adviseurs die sterk zijn op het gebied van gezondheids­management, van beleidsadviezen tot en met invulling van voedings­gerelateerde interventies.Ons vaste team wordt aangevuld door een netwerk van zelfstandige specialisten, waaronder voedingsdeskundigen, koks, mindfulness coaches en bedrijfsartsen uit heel Nederland die wij al naar behoefte inhuren voor activiteiten bij onze cliënten.

Wat u van Enerjoy kunt verwachten:

  • Heldere adviezen, straight-to-the-point.
  • Effectieve, laagdrempelige en plezierige activiteiten voor meer energie op het werk.
  • Inlevingsvermogen, betrokkenheid, relativeringsvermogen en inspiratie.
  • Wij zeggen wat wij denken. Wij doen wat wij zeggen. En wat wij doen, dat doen wij snel.
  • Puur en aanstekelijk enthousiasme voor ons werk!

Gezond en veilig werken!

Gezonde voeding op het werk stimuleert veilig, vitaal en met plezier werken. Daarentegen heeft ongezond en onregelmatig eten een verminderd uithoudings- en reactievermogen, energiedips en een verlaagde alertheid tot gevolg. Hierdoor maken medewerkers sneller fouten en zijn ze minder productief.

Gezonde voeding is met name belangrijk in sectoren waar veiligheid van essentieel belang is, zoals op afgelegen werkplekken (offshore en maritieme sector), in risicogevoelige werkomgevingen (industrie en chemie) en bij crisis- en conflictbeheersing (politie, defensie en brandweer).