Op 23 juni 2015 werd in het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede de landelijke bijeenkomst ‘Beter eten: voeding in de zorg‘ georganiseerd.

Aandachtspunten van gezonde voeding in de zorg

De thema’s die tijdens deze presentatie besproken werden zijn:

  • Hoe kun je goede, gezonde en lekkere voeding structureel verankeren in de zorg, en
  • Wat is verantwoorde voeding een zorgorganisatie waard?

Een van de experts uit de voedingswetenschap en zorgpraktijk tijdens deze middag was Marjolein van Kleef.Zij verzorgde de lezing: Goede zorg voor de patiënt begint bij jezelf! Naar gezonder eetgedrag in de zorg.
Deze landelijke bijeenkomst voor zorgprofessionals, managers en beleidsmakers in de zorg werd georganiseerd door de Alliantie Voeding en het programmabureau ‘Alles is gezondheid’ van het Ministerie van VWS.

Bekijk video sfeerimpressie

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!
[clear]
[message_box]Marjolein van Kleef | EnerjoyVind je dit interessant? Deel het via LinkedIn, Twitter of Facebook! Heb je vragen en/of opmerkingen, plaats een reactie op deze pagina. Jouw inbreng is van harte welkom!

Dit artikel is geschreven door:
Marjolein van Kleef
Diëtist. Gespecialiseerd in werknemers met onregelmatige diensten.
[/message_box]