Dag van de Secretaresse uitreiking Manpower - Vitaliteitsquiz copyOp 16 april heeft het team van Enerjoy deel mogen uitmaken van de 30ste editie van de Dag van de Secretaresse verkiezing. Het evenement was op het prachtige schip, de SS Rotterdam. Enerjoy mocht hier de Vitaliteitsquiz presenteren. Door veel belangstelling waren de deelnemers verdeelt in 3 groepen.
De Vitaliteitsquiz van Enerjoy is een interactieve workshop waarin de kennis van de deelnemers op gebied van voeding en gezondheid getest wordt. De deelnemers aan de quiz kregen steeds een stelling te zien en dan konden zij beslissen of die feit of fabel was. Uitgaande van een hoog kennis niveau van de secretaresses, hadden wij extra pittige quizvragen voorbereid.
Tijdens de quiz werden de drie enthousiaste groepen aan het denken gezet over voeding en gezondheid. De quiz bestond voornamelijk uit vragen over effect van voeding op je lichaam en vragen over recente voedingstrends. Een voorbeeld:

‘hoe donkerder de brood, hoe gezonder het is’.
Feit of fabel?

Heel leuk om te zien was dat de meeste deelnemers deze stelling als fabel konden beantwoorden. Daarentegen veroorzaakten de vragen over voedingstrends verdeelde meningen. Met als gevolg dat er prikkelende discussies ontstonden tussen de deelnemers.
Ondanks de pittige vragen, wisten de meeste deelnemers veel goede antwoorden te geven. Toch kon er natuurlijk maar een winnaar zijn. Zij de Healthy Food Snacker container in ontvangst nemen.

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!
[clear]
[message_box]Nedelcho Penchev - EnerjoyVind je dit artikel interessant? Deel het via LinkedIn, Twitter of Facebook! Heb je vragen en/of opmerkingen, plaats een reactie op deze pagina. Jouw inbreng is van harte welkom!

Dit artikel is geschreven door:
Nedelcho Penchev
Diëtiste i.o.
[/message_box]