Vakevent Veilig Werkt Beter is dé beurs die alle ingrediënten combineert om veilig en gezond werken nadrukkelijk en positief op de kaart te zetten. Hiermee reikt ze organisaties de beste oplossingen aan op dit gebied. Hier kon Enerjoy natuurlijk niet ontbreken!

Een goed begin…

De aftrap van de beurs was voor Enerjoy! Als eerste spreker op dinsdagochtend mocht diëtist Marjolein van Kleef met haar voordracht het spits afbijten. Met haar aanstekelijke enthousiasme en interessante informatie wist Marjolein zowel bezoekers als exposanten naar zich toe te trekken. Met een mini-quiz liet ze de aanwezigen op een luchtige manier nadenken over het eetgedrag binnen hun organisatie.

Workshop ‘Gezond eten: het geheim tot veilig werken’

Workshop gezond eten het geheim tot veilig werken - EnerjoyNa een succesvolle eerste dag op de beurs, was het de tweede dag tijd voor de workshop; een sessie van meer dan een uur waarin expert Marjolein van Kleef alles vertelde over de valkuilen en succesfactoren van het veranderen van eetgedrag binnen een organisatie. De interactieve workshop werd afgesloten met een interessante discussie onder de deelnemers, waarin alle ruimte was voor persoonlijke verhalen en vragen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt.
Heb jij de workshop gemist en ben je nieuwsgierig hoe jij gezond eetgedrag en een vitale leefstijl kan aanpakken binnen jouw organisatie? Ben je benieuwd waarover er gediscussieerd werd tijdens de workshop? Bekijk de presentatie!

Wat heeft voeding met veilig werken te maken?

Enerjoy stand Veilig werkt Beter 2014Onder het genot van een frisse smoothie hebben we de bezoekers van onze vrolijke stand en andere exposanten uitgelegd hoe belangrijk gezonde voeding is voor vitale en duurzaam inzetbare werknemers, en hoe wij deze delicate kwestie succesvol aanpakken door middel van leuke, laagdrempelige activiteiten. De gesprekken waren openhartig en er werd met veel interesse naar onze expertise geluisterd.
Als klap op de vuurpijl kon iedereen onze prijsvraag invullen en kans maken op een Vitaliteitsquiz of een Workshop Gezonde Voeding voor zichzelf en collega’s. Een betere manier om met Enerjoy kennis te maken bestaat er niet!

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!