Als partner van het congres Industriële Veiligheid 2016 nodigt Enerjoy jou uit om dit congres GRATIS te bezoeken. Graag verwelkomen wij je bij onze stand (nummer 37)
Word in één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie!

banner_iv2016
Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 500 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden. Kom ook naar het toonaangevende congres op het gebied machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.
Voor eindgebruikers is deelname aan het congres gratis. Een eindgebruiker is een persoon die namens zijn/haar eigen organisatie op een of andere wijze betrokken is bij de oriëntatie op en/of de aanschaf van producten, diensten en/of services met betrekking tot industriële veiligheid.

Gratis inschrijven Congres Industriële Veiligheid

Ben jij SHE(Q) manager / directeur, (Hoger)Veiligheidskundige, Hoofd KAM / KAM Manager of Veiligheidsfunctionaris? Schrijf je gratis in via Enerjoy. Klik hier om je nu aan te melden:
Relatiecode: 18084/44, Bedrijfsnaam: Enerjoy
Voorwaarden voor gratis deelname:

  • voldoet aan de doelgroepomschrijving;
  • Je vult het inschrijfprofiel volledig in.
  • Je staat open voor 1-op-1 gesprekken met senior afgevaardigden van onze businesspartners.

Bekijk de inschrijfvoorwaarden.

Industriële Veiligheid | 28 januari 2016 | DeFabrique Utrecht | Thema: innovatie en veiligheid

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!
[message_box]Katrin Beersen | EnerjoyWil je dat jou relaties ook uitnodigen voor dit gratis congres? Deel het via LinkedIn, Twitter of Facebook! Heb je vragen en/of opmerkingen, plaats een reactie op deze pagina. Jouw inbreng is van harte welkom!

Ik hoop je op 28 januari te verwelkomen.
Katrin Beersen
Voedingsdeskundige & Organisatie-adviseur. De drijvende kracht van Enerjoy.
[/message_box]