Enerjoy

Foto impressies


Een foto impressie van de Training ‘gezond koken voor cateraars’; eerst de theorie, en dan de keuken in! Deze training werd gegeven in september 2010 in samenwerking met Oceanwide Offshore Services B.V. voor Dana Petroleum Netherlands B.V.

[easymedia-slider-one med=”9066″ size=”600,400″ order=”asc”]

Hier vindt u een foto impressie van de training die werd gegeven in oktober 2011 in samenwerking met Sodexo Remote Sites voor GDF Suez E&P Netherlands B.V.


Deze training werd doorgevoerd in samenwerking met Oceanwide Offshore Services B.V. voor Dana Petroleum Netherlands B.V. in mei 2012Hier vindt u foto impressies van de Workshop Gezonde Voeding die plaats vonden op F2Hanze en 11bDe Ruyter voor Dana Petroleum Netherlands B.V. in januari 2011.

foto impressie Workshop Gezonde Voedingfoto impressie Workshop Gezonde Voedingfoto impressie Workshop Gezonde Voedingfoto impressie Workshop Gezonde Voedingfoto impressie Workshop Gezonde Voedingfoto impressie Workshop Gezonde Voeding

De workshops vonden plaats op diverse hoofdplatformen van GDF Suez E&P Netherlands van november 2011 tot en met maart 2012.

Deze kookworkshop werd uitgevoerd in samenwerking met Sodexo Remote Site voor GDF Suez E&P Netherlands in april 2012. Deze activiteit maakt niet deel uit van het standaardprogramma. De workshop werd ontwikkeld voor GDF Suez E&P, speciaal voor operators op satellieten. Leerdoelen: snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd bereiden, veilig koken en bewaren, slim bestellen en opslaan.

foto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operatorsfoto impressie Kookworkshop voor operators