Kantoor & gezond eten

Gezond eten op het werk houdt het personeel op elk kantoor fit en gezond. Of het nu werknemers zijn voor een bank, verzekeraar, telecombedrijf, overheids-instelling, gemeente, of iets geheel anders, Gezond eetgedrag zorgt voor veerkrachtige medewerkers die tegen een stootje kunnen!

Gezondheidsproblemen op het werk

Onvolwaardige voeding en onregelmatig eten veroorzaakt een verminderd uithoudings- en reactievermogen, energiedips en een verlaagde alertheid. Hierdoor maken medewerkers op kantoor sneller fouten en zijn ze minder productief. Onderzoek van Duke University toont aan dat werknemers met overgewicht meer kans hebben op een bedrijfsongeval. Hierdoor verzuimen zij 13 keer meer dan gemiddeld en zijn hun medische kosten zeven keer hoger dan die van hun gezonde collega’s. Vooral rug, polsen, heupen, knieën en voeten van werknemers met overgewicht moeten het ontgelden.

 

Verhoog de veiligheid en productiviteit

Enerjoy motiveert werknemers op kantoor tot een gezonde eet- en leefstijl. Dit doen wij op basis van drie pijlers:

  1. Beschikbaar stellen van gezonde voeding;
  2. Verhogen van bewustwording voor gezond eten;
  3. Creëren van ambassadeurs & draagvlak.

Gezond eetgedrag helpt energiedipjes te voorkomen en draagt bij aan een hoger concentratieniveau. Daarnaast verbetert dit het reactievermogen en verhogen gezonde eetgewoonten de weerbaarheid van uw personeel. Gezonde en fitte werknemers zitten lekkerder in hun vel, slapen beter, sporten meer en gaan met meer plezier naar hun werk. Zo helpt gezond eetgedrag het ziekteverzuim en -kosten te verlagen.

Kies gezond, kies voor Enerjoy!

Ons team van enthousiaste en ervaren voedingsspecialisten kunnen zich goed inleven in de individuele omstandigheden van werknemers. Wij maken een ‘klik’ met zowel de toiletjuffrouw als de bestuursvoorzitter en zorgen ervoor dat gezond eten door werknemers als aantrekkelijk, leuk en lekkerwordt ervaren. Zo creëren we gezamenlijk draagvlak en betrokkenheid bij uw personeel, zodat iedereen direct gemotiveerd is om mee te doen!

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Bekijk onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!