Enerjoy gaat vanaf heden door het leven met een nieuwe focus en een vernieuwde, frisse uitstraling. Lees nu alles over de laatste ontwikkelingen in en rond onze nieuwe formule.

De nieuwe focus

Wij richten ons met onze nieuwe focus nu geheel op Voeding en niet meer op Voeding & Vitaliteit. Onze visie is nog steeds: ‘voeding is de basis voor vitaliteit’. Echter bieden wij vanaf nu geen diensten meer aan die zich primair richten op vitaliteit. Onze samenwerkingspartners vullen deze diensten in de toekomst voor ons in.
Onder de noemer “Gezond eten op het werk” bestaat onze dienstverlening nu uit deze onderdelen:
Icoon Voedingsprogramma's - EnerjoyVoedingsprogramma’s. Hiermee begeleiden wij organisaties stapsgewijs naar een duurzaam gezond eetgedrag op de werkvloer. Met langdurige trajecten helpen wij organisaties om gezonde voeding beschikbaar te stellen, medewerkers te motiveren om actief te kiezen voor ‘gezond’ en ambassadeurs te creëren om gezonde voeding te verankeren in de bedrijfscultuur.
Icoon Voedingsactiviteiten - EnerjoyVoedingsactiviteiten. Doeltreffend, leuk en laagdrempelig – zoals je van Enerjoy gewend bent. Op dit vlak hebben wij onze portefeuille juist uitgebreid. Browse een door het nieuwe aanbod!
Wij richten ons vooral op de sectoren Offshore & Industrie, Transport & Logistiek, Productiebedrijven en Korpsen. Werk je in een andere sector? Geen probleem, wij zijn van alle markten thuis en geen locatie is ons te ver!

Nieuwe look en nieuwe locatie

Kantoor Enerjoy - Stadsring 157A AmersfoortBij een nieuwe focus hoort een nieuwe uitstraling. Wij hebben met hart en ziel gewerkt om een frisse, sprankelende look te creëren die past bij onze nieuwe focus. Wij zijn trots op onze nieuwe huisstijl. Browse eens door onze vernieuwde website. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij!

Teamuitbreiding

Daarnaast hebben wij nieuwe collega´s verwelkomt. Diëtisten Marjolein van Kleef en Melissa Albers zijn ons team per 1 juni, respectievelijk 1 augustus, komen versterken als trainers en projectcoördinatoren. Berry Beersen is sinds 1 augustus verantwoordelijk voor onze Marketing & Communicatie. Leander Doornekamp (kok en diëtist i.o.) ondersteunt Enerjoy in het kader van zijn studie Voeding & Diëtetiek. Kijk verder bij het Enerjoy team.