Nieuwe collega Myrna Vreede - EnerjoyVanaf 15 september breidt het Enerjoy team uit met… Myrna! Zij komt 3 dagen in de week ons team versterken als sales medewerker & trainer voorlichtingsactiviteiten.
Heb je interesse in een van onze activiteiten? Dan heb je grote kans dat je Myrna aan de telefoon krijgt.

Doortastende persoonlijkheid

Myrna heeft al veel ervaring met telefoongesprekken: de afgelopen jaren heeft ze als diëtist bij Unilever consumentenvragen telefonisch beantwoord. Myrna kenmerkt zich door haar prettige stem om naar te luisteren en een mooie glimlach om naar te kijken: jammer dat dit laatste niet over de telefoon waargenomen kan worden!
Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring als diëtist en voorlichtster. Myrna zal dan ook voor Enerjoy aan het werk gaan als trainer tijdens onze voorlichtingsactiviteiten.

Bezige bij

Myrna is een bezig bijtje, die naast haar werkzaamheden bij Enerjoy, ook haar eigen onderneming heeft: Slim Genieten. Ze schrijft blogartikelen, onder andere voor VoedingNet. En heeft ook nog eens de Alpe d’Huzes gelopen. Haar motto: als ik het doe, doe ik het goed.
Myrna kijkt er ontzettend naar uit om bij Enerjoy te werken, net als wij er heel erg naar uitkijken om Myrna als collega te krijgen. Welkom Myrna, namens het hele team van Enerjoy!
[clear]
[message_box]Katrin Beersen | Enerjoy
Graag wil ik je uitnodigen om te reageren op dit heugelijke nieuws!
Dit artikel is geschreven door Katrin Beersen, Voedingsdeskundige & Organisatie-adviseur
De drijvende kracht van Enerjoy.
[/message_box]