Welkom nieuwe collega Lia Dekker | EnerjoyHet nieuwe jaar begint goed voor Enerjoy en Lia Dekker. Vanaf vandaag komt ze namelijk het team van Enerjoy versterken als trainer en coördinator voorlichtingsactiviteiten.

Voormalig topsporter

Afgelopen jaar is Lia afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ze voeding en diëtetiek heeft gestudeerd. Haar interesse voor gezonde voeding komt niet zomaar uit de lucht vallen: als voormalig topsportster weet ze precies waaróm goed eten zo belangrijk is.
Lia heeft jarenlang op hoog niveau gezwommen en zowel aan Nederlands, als Europese kampioenschappen meegedaan. Dat getuigt van een flinke drive en doorzettingsvermogen! Toch is dat niet de reden waarom wij Lia graag als collega willen. Dát heeft ze voornamelijk te danken aan haar vlotte babbel en open uitstraling.

Leuker en creatiever

Met zulke kwaliteiten moet je wel de harten van alle deelnemers voor je winnen als je voor een groep uitleg staat te geven over gezonde voeding. En dat is precies ook de ambitie van Lia: met veel plezier en energie mensen enthousiast maken voor gezonde voeding en lekker bewegen. Lia is namelijk van mening dat de wereld van de diëtetiek een stuk leuker en creatiever kan. Dat leerde ze al snel tijdens haar stage bij een Amsterdamse sportdiëtist. Bovendien heeft Lia 2 jaar op de kunstacademie van Groningen gezeten, voordat zij zich ging focussen als topsportster. Aan creativiteit ontbreekt het dus ook niet. Precies wat een jonge onderneming als Enerjoy nodig heeft! Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Lia al haar goede eigenschappen goed kan inzetten bij haar werkzaamheden voor Enerjoy.
Lia zal niet alleen ‘achter de schermen’ op het kantoor van Enerjoy werkzaamheden verrichten, ze wordt ook ingezet als trainer tijdens onze vele voorlichtingsactiviteiten. Grote kans dat je in de toekomst eens kennis kan maken met Lia tijdens een workshop. Wij kijken er na onze kennismaking in ieder geval al naar uit om met Lia samen te mogen werken.
Welkom Lia, namens het hele team van Enerjoy!
[clear]
[message_box]Katrin Beersen | Enerjoy
Graag wil ik je uitnodigen om te reageren op dit heugelijke nieuws!
Dit artikel is geschreven door Katrin Beersen, Voedingsdeskundige & Organisatie-adviseur
De drijvende kracht van Enerjoy.
[/message_box]