Van harte welkom, Melissa!

Nieuwe collega Melissa | EnerjoyHet gaat hard met de uitbreiding van Enerjoy. Werd in juni nog Marjolein in ons team binnen-gehaald, vanaf augustus kunnen wij ook Melissa Albers als onze nieuwe collega verwelkomen. Wij zijn ontzettend blij dat Melissa ons team komt versterken met haar gedrevenheid en enthousiasme.

Out of fashion?

Melissa werkte in het verleden als marketeer voor meerdere fashion brands. Enkele jaren geleden besloot ze, net als Marjolein, om haar kennis uit te breiden en een studie Voeding & Diëtetiek Compact aan de Haagse Hogeschool te volgen. Hoewel dit een hele andere richting is dan marketing, duurde het niet lang voordat Melissa zich ook het vak als diëtist eigen had gemaakt. Deze passie en leergierigheid zijn kenmerkend voor Melissa. En dat waren precies de eigenschappen die ons zo aanspraken, toen Melissa met haar webmarketing en social mediacampagne van VoedingsDomein – hoge ogen bij ons scoorde.

Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking

Natuurlijk wil Melissa als afgestudeerd diëtist, het liefst aan de slag met gezonde voeding. Daarnaast mag zij echter ook haar oude skills & expertises als marketeer inzetten om een deel van de Enerjoy marketing op zich te nemen. Wij weten dat Melissa er naar uitkijkt om te mogen beginnen als voorlichter voor gezonde voeding, maar ook de rest van het Enerjoy team is verheugd om met Melissa samen te mogen werken.
[clear]
[message_box]Katrin Beersen | Enerjoy
Graag wil ik je uitnodigen om te reageren op dit artikel op dit heugelijke nieuws!
Dit artikel is geschreven door Katrin Beersen, Voedingsdeskundige & Organisatie-adviseur
De drijvende kracht van Enerjoy.
[/message_box]