Kookworkshop Vitaal & Gezond | EnerjoyOp 8 december organiseerde Enerjoy een energieke vitaliteitsdag voor 40 medewerkers en aanhang van Smink Transport. De activiteiten vonden plaats in het Smulweb Kookcollege in Amersfoort.

Vitale middag en avond

De weersomstandigheden leken roet in het eten te gooien. Het veroorzaakte een extra drukke tijd voor het Smink Transport. Zij waren veel op de weg om auto’s te bergen na pech of ongeval. Toch kon dit de werknemers niet weerhouden om bij dit gezellige bedrijfsevenement aanwezig te zijn. Het verse pak sneeuw en de onder het vriespunt dalende temperatuur zorgden ervoor dat in de kookstudio een gemoedelijke en kerstachtige sfeer ontstond. Dé ideale setting voor een vitale middag en avond.

Vitaliteitsquiz zorgt voor inzicht

Na een welkomstboodschap van Frans Smink nam Katrin Beersen van Enerjoy het over. De deelnemers werden opgewarmd met een vitaliteitsquiz. Vijftien stellingen over voeding passeerden de revue. Feit of fabel? Iedereen moest dit beoordelen door razendsnel in een gemarkeerd ‘Feit’ of ‘Fabel’ vak te gaan staan. Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Want is de volgende stelling nu waar of … toch niet? “Dieetmargarine bevat net zoveel vet als gewone margarine.” Doe eens een gok!
Afgezien van de persoonlijk resultaten, zorgde de quiz voor inzicht, beweging en vooral veel lachen en een vrolijke en ontspannen stemming. Dé ingrediënten van vitaliteit!
[easymedia-slider-one med=”9005″ size=”600,400″ order=”asc”]

En dan het echte werk: gezonde gerechten bereiden

Na een boeiende introductie door chef-kok en televisiekok Pim Haaksman, eigenaar van het Smulweb Kookcollege, verplaatsten zich de deelnemers naar de kookeilanden voor het echte werk. Onder het toeziend oog van de kookcollege koks en voedingsdeskundige Katrin Beersen gingen de deelnemers in groepjes aan de slag om een heerlijk & gezond menu te bereiden. Onmiddellijk werd de ‘handen uit de mouwen’ cultuur van Smink Transport zichtbaar. Iedereen stortte zich vol overgave en enthousiasme op zijn of haar activiteit. En ondanks dat er weinig echte kookliefhebbers in de groep zaten, zat de stemming er goed in. Zo ook het resultaat!
[easymedia-slider-one med=”9010″ size=”600,400″ order=”asc”]
[clear]
De genodigden die ‘s avonds arriveerden werden verwelkomd met overheerlijke amuses. Daarna werden de tafels gedekt en zat de kookworkshop gezond genieten erop. Hoogste tijd om gezamenlijk te genieten van al het lekkere eten.

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!
[clear]

[message_box]Berry Beersen | Enerjoy
Graag wil ik je uitnodigen om te reageren.
Dit artikel is geschreven door Berry Beersen
Marketingmanager & ontspanningstrainer bij Enerjoy
 
[/message_box]