De gezondheidsaward uitreiking 2013 was een indrukwekkende en inspirerende bijeenkomst. Het was geweldig om te ervaren dat zoveel bedrijven zich bezig houden met gezondheidsmanagement.
De bijeenkomst vond plaats op het hoofdkantoor van Interpolis in Tilburg. En op deze bijzondere locatie lieten de vier genomineerden zien dat zij met succes tal van acties en interventies hebben ingezet voor een gezonder bedrijf en gezondere werknemers.

Enerjoy levert belangrijke bijdrage

Gezondheidsaward 2013: Presentatie Katrin Beersen | EnerjoyWij zijn er trots op dat Enerjoy een bijdrage mocht leveren aan het programma. Katrin Beersen heeft voor alle 150 genodigden een presentatie gegeven over de aanpak van gezond eten op het werk en de daarbij horende valkuilen en succesfactoren.
 
Gezondheidsaward 2013: Vitaliteitsquiz door Marjolein van Kleef | EnerjoyDaarna was het de beurt aan Marjolein van Kleef, om op haar energieke en enthousiasmerende wijze de aanwezigen te betrekken bij de vitaliteitsquiz: lekker actief. Met als resultaat dat iedereen zich winnaar mocht noemen. Want elke aanwezige kreeg de Healthy Food Snack Container cadeau, waarmee je snel en gemakkelijk een gezonde snack mee kan nemen naar je werk. Geen gedoe, geen geknoei en heerlijk fris! Het praktische koelelement zorgt ervoor dat jouw gezonde tussendoortje urenlang koel en vers blijft.
Wil je meer weten over deze handige container en bijbehorende recepten, kijk dan op de pagina: gezonde snack recepten.
Graag willen de genomineerden Ruimtemeesters, CurTec en Brabant Water complimenteren met hun behaalde resultaten op het gebied van gezondheidsmanagement. En wij feliciteren Marel Stork Poultry Processing met het behalen de gezondheidsaward 2013.
[clear]
[message_box]Katrin Beersen | Enerjoy
Graag wil ik je uitnodigen om te reageren op dit artikel. Jouw visie is welkom!
Dit artikel is geschreven door Katrin Beersen
Voedingsdeskundige & Vitaliteitsadviseur
De drijvende kracht van Enerjoy.
[/message_box]