gezonde smoothies tijdens afscheidsreceptieDe meeste mensen associëren een afscheids­receptie op het werk met een slagroomtaart, bitterballen of andere ongezonde snacks. Maar de dames van woonzorgcentrum ISZ De Brug Sparrenheide hadden behoefte aan iets anders. Zij wilden bij het afscheid van twee collega’s juist een leuke, gezonde activiteit. En zo kwamen zij bij de workshop Gezonde smoothies maken & proeven van Enerjoy.

Gezonde activiteit op initiatief van werknemers

Het programma van de namiddag was een high tea gevolgd door de smoothie workshop. Enerjoy was blij verrast dat niet alleen het initiatief voor deze gezonde middag bij de collega’s lag, ook het budget werd door de werknemers zelf bij elkaar gebracht.
Bij aankomst op locatie hingen de slingers al en hing er al een gezellige sfeer. Nadat we de workshopruimte hadden ingericht en de blenders klaargezet, kwamen de dames langzamerhand binnen wandelen en je kon voelen dat het enthousiasme in de ruimte toenam.

Verrassend lekker

Toen introducties gedaan waren en de schorten om waren, gingen wij aan de slag met smoothies maken. Leuk was te horen dat ondanks een aantal dames nog nooit een smoothie had gemaakt, ze het wel verrassend lekker vonden.
“Spinazie rauw eten, dat kan toch niet?”, kregen we vaak te horen. Maar na het proeven van onze Krachtige peren punch smoothie werden de bevindingen al snel positief. Veel van de dames vonden het zo lekker en werden er zo enthousiast van dat zij naar de recepten vroegen om thuis nog eens die ene lekkere smoothie te maken. Al met al een zeer geslaagde afscheidsreceptie en plezierige workshop voor Enerjoy en deelnemers!

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!
[clear]
[message_box]Nedelcho Penchev - EnerjoyVind je dit artikel interessant? Deel het via LinkedIn, Twitter of Facebook! Heb je vragen en/of opmerkingen, plaats een reactie op deze pagina. Jouw inbreng is van harte welkom!

Dit artikel is geschreven door:
Nedelcho Penchev
Diëtiste i.o.
[/message_box]