Gezonde bedrijfsborrel met heerlijke smoothie tijdens nieuwjaarsreceptie -EnerjoyHet nieuwe jaar is begonnen en dat betekent een bedrijfsborrel om te proosten op de gezondheid van jou en die van je collega’s. Tegenstrijdig maar waar, zijn dat de momenten waarop de alcoholische dranken rijkelijk vloeien. Dit kan veel gezonder! Dat dacht ook Bouwinvest Reim toen ze Enerjoy vroegen om gezonde smoothies te verzorgen tijdens hun bedrijfsborrel.

Een goed begin…

Het was een gezellige drukte in de hal bij Bouwinvest. Om 10 uur kwamen alle collega’s langzaam uit het hele gebouw gedruppeld om zicht te verzamelen bij de receptie. De reden? Elkaar allemaal een goed nieuw jaar wensen en bijkletsen na alle feestdagen tijdens de bedrijfsborrel. In de hal stond een verrassing op ze te wachten: heerlijke smoothies in 3 verschillende smaken. Voor sommigen was het even wennen. Proosten doe je toch met champagne? Maar om 10 uur in de ochtend lieten de gezonde smoothies zich goed smaken. De klassieker met bosvruchten, yoghurt en munt was weliswaar het eerste op, over de smoothie met banaan en pindakaas waren de mensen het meest aangenaam verrast. Terwijl de wortel/komkommer/appel drank met gember echt voor de lefgozers was.
Gezonde bedrijfsborrel met heerlijke smoothie | Enerjoy

Gezellig & gezond tijdens de bedrijfsborrel

Hoewel er in het begin door enkelen grapjes werden gemaakt over het feit dat er geen alcoholische versnaperingen waren, was iedereen positief over het initiatief. De werknemers van Bouwinvest had het goed begrepen: gezelligheid komt niet uit een glas champagne, maar vind je bij je collega’s. De smoothies vormden een lekker tussendoortje, terwijl collega’s met elkaar in gesprek gingen. En na een goed uur was er nog voldoende energie om lekker verder aan het werk te gaan. Zo’n frisse start mag veel vaker tijdens een gezonde bedrijfsborrel!
[clear]
[message_box]Marjolein van Kleef | Enerjoy
Graag wil ik je uitnodigen om te reageren op dit artikel. Jouw visie is welkom!
Dit artikel is geschreven door:
Marjolein van Kleef
Diëtiste en blogschrijver
[/message_box]