Gemakkelijk een gezonde lunch op het werk met de Healthy Meal DealGezond lunchen is vaak moeilijk in een bedrijfsrestaurant. Ongezonde producten staan verleidelijk opgesteld en ‘schreeuwen’ om gepakt te worden. De geur van warme snacks komen je tegemoet, net op het moment dat je ontzettende honger hebt. Of je kiest voor de ‘snelle hap’ omdat het werk weer op je wacht.
Om ál deze redenen heeft Enerjoy de Healthy Meal Deal ® geïntroduceerd: een gemakkelijk te introduceren gezonde lunch op het werk!

Geef een impuls aan gezonde lunch op het werk

De beste manier om je werknemers te motiveren voor een gezonde maaltijd is door het voor hen gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. En dat is precies wat de Healthy Meal Deal verwerkelijkt. Met dit gemakkelijk te implementeren voordeelmenu heeft het bedrijfs restaurant altijd een gezonde, volledige en voordelige maaltijd in de aanbieding.

Gemakkelijk & aantrekkelijk met de Healthy Meal Deal

De gezonde deal van de dag is een gemakkelijk hulpmiddel om in te zetten in het bedrijfsrestaurant. De complete formule verleidt werknemers om een bewuste & gezonde keuze voor de lunch te maken:

  • Voor de cateraar: Een eenvoudig te implementeren voordeelmenu. Enerjoy begeleidt jouw cateraar en ziet er op toe dat de Healthy Meal Deal goed wordt ingezet. We leveren de middelen, de kennis én de communicatie. Zo kunnen jouw werknemers er op vertrouwen dat ze een complete en gezonde lunch krijgen aangeboden.
  • Voor de werknemer: Door de aanprijzing van het voordeelmenu zien jouw werknemers in een oogopslag wat vandaag de gezonde en complete lunchmaaltijd is. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Stap voor stap gezond

Documentaire vlees noch vis

De documentaire Vis noch vlees, laat zien dat het geen goed idee is om zonder vooraankondiging in een keer de vette hap uit het assortiment van de bedrijfskantine te halen.

Je kan er voor kiezen om in een keer alle ongezonde producten weg te halen uit het restaurant. Maar daar is Enerjoy geen voorstander van. Beter is het om stap voor stap gezond eten positief te benadrukken en er voor te zorgen dat mensen zelf een bewuste keuze kunnen maken. Omdat dit met de Healthy Meal Deal heel gemakkelijk gaat, zullen je werknemers eerder gemotiveerd zijn om te kiezen voor een gezonde maaltijd.

Meer informatie?

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen? Lees meer over onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!
[clear]
[message_box]Marjolein van Kleef | EnerjoyVind je dit artikel interessant? Deel het via LinkedIn, Twitter of Facebook! Heb je vragen en/of opmerkingen, plaats een reactie op deze pagina. Jouw inbreng is van harte welkom!

Dit artikel is geschreven door:
Marjolein van Kleef
Diëtist. Gespecialiseerd in werknemers met onregelmatige diensten.
[/message_box]