Afgelopen week vierde Enerjoy haar derde verjaardag. En nu het vaste Enerjoy team recentelijk is uitgebreid, werd dit gevierd met het allereerst Enerjoy bedrijfsuitje!

Tijd met collega’s

Bedrijfsuitjes zijn altijd een mooie gelegenheid om je collega’s eens van een andere – persoonlijke- kant te zien. Een ander setting dan de werkvloer en eindelijk tijd voor een ontspannen gesprek dat niet over werk gaat. Maar waar kies je als bedrijf voor?
Voor Enerjoy stond het vast: ons bedrijfsuitje moet niet alleen leuk & gezellig zijn, maar ook gezond & actief. Gelukkig hoefden wij niet lang te zoeken. Op het ecologische Landgoed de Roggebotstaete konden wij terecht met ons ‘eisenpakket’. Daar werd afgelopen zondag een heuse polderbarbecue georganiseerd om de eerste mooie, warme lentedag in te luiden.

Actief & Uitdagend

Verzamelen van afvalhout als onderdeel van actief bedrijfsuitje - EnerjoyHet ecologisch landgoed in Dronten wil een multifunctioneel landgoed worden, compleet met schapenkooi, moestuin en educatiecentrum.
Na een rondleiding over het weidse terrein, werd het tijd om écht actief te worden. Afvalhout moest er verzameld worden, voor de toekomstige moestuin. Het afvalhout was echter alleen bereikbaar voor de durfals onder ons, die over de sloot sprongen. Van het eerste hout werd dan ook meteen een brug gemaakt.
Per tweetal werd zo het hout over de sloot getild. Een behoorlijke uitdaging, maar na een goed uur inspanning was dan toch echt al het hout droog overgekomen.

Gezond & Lekker

Lekker gezond actief bedrijfsuitje - EnerjoyOnze inspanningen werden beloond met een barbecue, die midden in de natuur was geplaatst. Iedereen was gevraagd om zelf gerechten mee te nemen, zodat wij allemaal in aanraking konden komen met nieuwe smaken. Voor ons dé kans om te laten zien hoe je gezond kan genieten van een barbecue. In aluminiumfolie werden rode bieten en zoete aardappels met knoflook, tijm en gember gepoft. Deze aten wij, in een zacht lentezonnetje, met avocado- tofudip en pittige cottage cheese dip. Ook onze groentespiesjes – met gemarineerde tofu- waren in een mum van tijd op! De buren van het Landgoed de Roggebotstaete – bewoners van het AZC Dronten- hadden ondertussen een frisse tabouleh klaargemaakt met olijven en paprika.
Ons Gezond & Actief bedrijfsuitje op Landgoed de Roggebotstaete was zo meer dan geslaagd!
[clear]
[message_box]Marjolein van Kleef | Enerjoy
Graag wil ik je uitnodigen om te reageren op dit artikel. Jouw visie is welkom!
Dit artikel is geschreven door:
Marjolein van Kleef
Diëtiste en blogschrijver
[/message_box]