Ondertekening pledge alles is gezondheid - EnerjoyEnerjoy helpt het Nationaal Programma Preventie Alles is Gezondheid om een beweging op gang te brengen die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland.
Een belangrijk onderdeel van Alles is Gezondheid is het opstellen en ondertekenen van een pledge. Hiermee verbinden wij ons aan de doelen en beloven wij gerichte en concrete activiteiten te ondernemen. Op 29 oktober 2015 heeft Enerjoy de pledge ondertekend.

Waarom zou jouw bedrijf een pledge moeten ondertekenen?

Om gezond te zijn en te blijven, daar moet je wel wat voor doen. Gezond gedrag is hiervoor de basisvoorwaarde. Dat geldt voor iedereen, ook voor werknemers. En gezond gedrag is best lastig wanneer ongezond voedsel vaak overal voor het grijpen ligt en de mens een natuurlijke drang heeft naar zoet, zout en vet eten.
Gedragsverandering heeft langdurige investering in tijd en aandacht nodig. Zo dient door een gezondheids­campagne het vliegwiel aan gezwengeld te worden, waaronder bewustwordings- & ervarings­activiteiten en een gerichte communicatie­campagne die het onderwerp op de radar houdt.
Gedragsverandering en cultuurverandering vraagt om een langdurige commitment van het management. De pledge is hiervoor een geweldige tool. Het is een belangrijke stap in het gezondheidsbeleid:

  • het laat zien dat het management zich committeert aan het gezondheidsbeleid;
  • door de doelstellingen naar de buitenwereld toe uit te spreken, worden ze transparant;
  • het zorgt voor een positief bedrijfsimago.

Waarom heeft Enerjoy de Pledge ondertekend?

Wij willen bedrijven motiveren om zich langdurig te committeren aan het bevorderen van gezonde werk en eetcultuur. En wanneer onze klanten & relaties zich binden, willen we hen graag belonen . Per kwartaal bieden wij een gratis Workshop Gezonde Voeding aan. Bekijk hier de pledge van Enerjoy

Hoe kan je je aanmelden

Wil je ook een pledge ondertekenen en kans maken op de gratis workshop? En/of wil je hulp bij het formuleren van je pledge, neem dan vooral contact met ons op.

Support nodig?

Nieuwsgierig naar hoe Enerjoy jouw bedrijf met onderscheidende interventies kan ondersteunen & geïnteresseerd in een gratis workshop Gezonde Voeding? Lees meer over onze activiteiten of neem direct contact met ons op. Wij denken graag gratis & vrijblijvend met je mee!
[clear]
[message_box]Katrin Beersen | EnerjoyVind je dit artikel interessant? Deel het via LinkedIn, Twitter of Facebook! Heb je vragen en/of opmerkingen, plaats een reactie op deze pagina. Jouw inbreng is van harte welkom!

Dit artikel is geschreven door:
Katrin Beersen
Voedingsdeskundige & Organisatie-adviseur. De drijvende kracht van Enerjoy.
[/message_box]