Per 1 augustus 2016 heeft Enerjoy een nieuwe drijvende kracht: Marijn van Meel, diëtiste & eigenares van De Diëtistenpraktijk. Welkom, Marijn! Samen met haar team zal zij de bedrijfsactiviteiten van Enerjoy voortzetten vanuit de nieuwe vestiging in Asten, Noord-Brabant.
Ga naar:
Wie is Marijn van Meel?
Wat gaat Katrin Beersen doen?
Blijft Marjolein van Kleef actief bij Enerjoy?

Wat betekent dit voor klanten van Enerjoy?

Heb je voor jouw organisatie al activiteiten geboekt voor het najaar? Deze gaan uiteraard gewoon door onder de afgesproken condities. Marijn zal na 22 augustus contact met je opnemen om zichzelf te introduceren en al je vragen te beantwoorden. Heb je interesse aangegeven in activiteiten van Enerjoy, en eventueel data aangevraagd? Het beste kan je contact opnemen via telefoonnummer 06-11 67 74 98 of via marijn@ener-joy.nl om je datumvoorkeuren vast te laten leggen in de Enerjoy agenda. Uiteraard zijn Marijn en haar team uitgebreid geïnformeerd over alle afspraken met klanten en prospects van Enerjoy.

Wie is Marijn van Meel?

Marijn-van-Meel-voor-webIk ben Marijn van Meel (28 jaar), jouw nieuwe aanspreekpunt van Enerjoy.
Sinds 2012 ben ik eigenares van De Diëtistenpraktijk in Asten, Deurne en Helmond wat ondertussen een begrip is geworden in de regio Zuidoost Brabant. Samen met mijn collega´s Ellen Swinkels en Sophie Strijbosch vormen wij een enthousiast, leergierig en hecht team. Wij werken o.a. samen met huisartsen, gemeenten, overheid, bewegingsdeskundige en psychologen.
Voeding fascineert mij al heel lang. De mogelijkheden die voeding kan bieden bij gezondheid, ziekte en sport zijn oneindig. Behalve voor voeding heb ik ook een passie voor sport en bewegen. Ik ben van mening dat deze twee componenten een voorwaarde zijn voor een gezonde leefstijl.
Ik vind het een uitdaging om mensen met overgewicht, eetproblemen, een onregelmatige leefstijl te begeleiden. Zij hebben vaak het gevoel op voedingsgebied levenslang te hebben. Ik leg de nadruk op wat er allemaal ‘kan’, en wil termen als ‘dieet’, ‘moeten’ en ‘zondigen’ het liefst zo snel mogelijk uit ieders woordenboek schrappen. Daarom focus ik niet alleen op voeding, maar ook op denken en gedrag.
Mijn specialisatie ligt in leefstijlbevordering, persoonlijke begeleiding en vitaliteitsprojecten, zowel individueel als in groepen. Ook al breng ik op deze gebieden veel ervaring mee, blijf ik nieuwsgierig en kijk ik ernaar uit om me verder te ontwikkelen als organisatieadviseur.
Gezond eten en drinken, genoeg bewegen, niet roken, stress vermijden: mensen die zo leven, brengen de kans op ziekten drastisch omlaag. Bovendien voelen zij zich fitter, zijn ze langer vitaal en ervaren ze een hogere kwaliteit van leven. Dit gun ik iedereen en daar zet ik me volledig voor in.

Wat gaat Katrin Beersen doen?

Katrin-Beersen-voor-webTussen 15 juli en 31 juli 2016 gaat Katrin genieten van haar vakantie. Daarna heeft zij veel zin in nieuwe uitdagingen, die zij gaat aanpakken vanuit haar nieuwe woonplaats Dordrecht. Katrin kijkt er enorm naar uit om met haar gezin de mooie Drechtsteden te ontdekken. Als zelfstandige communicatiespecialist en organisatieadviseur voor vitaliteit & duurzame inzetbaarheid blijft Katrin beschikbaar voor (interim) projecten. Daarnaast wil Katrin zich verder ontwikkelen op het gebied van Health, Safety & Environment, waar zij de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan en diverse interessante contacten heeft kunnen leggen.
In haar droomfunctie combineert Katrin haar grootste kracht – het motiveren van (industrie)werknemers voor gedragsverandering – met haar pragmatische en doelgerichte ondernemersmentaliteit. Katrin wil het verbindende element zijn tussen MT, HSEQ-afdeling en medewerkers en zich met hart en ziel inzetten voor het verhogen van bewustwording op veiligheidsgebied. Wil je Katrin helpen om haar droom waar te maken? Leuk! Zij kijkt uit naar je belletje via 06-4930 2432.

Blijft Marjolein van Kleef actief bij Enerjoy?

Marjolein van Kleef | EnerjoyGoed nieuws voor iedereen die Marjoleins vrolijke uitstraling en haar professionele werkwijze waardeert: tijdens de transitiefase blijft Marjolein op zelfstandige basis betrokken bij Enerjoy. Zo kunnen projecten die Marjolein is begonnen (tijdelijk) door haar voortgezet worden. Tegelijkertijd verheugd Marjolein zich op haar nieuwe uitdaging als bedrijfsdiëtiste.

Nieuwe contactgegevens Enerjoy

Locatie Asten:
Floralaan 26
5721 CV Asten
t: 06-11 67 74 98
e: info@ener-joy en marijn@ener-joy.nl
w: www.ener-joy.nl