Duurzaam inzetbaar in de bouw met gezonde voeding. KWS Arbouw Goed bezig tour  - EnerjoyOp 9 januari 2015 reisde team Enerjoy af naar Zoetermeer om een workshop te verzorgen voor de Arbouw Goed Bezig Tour. Arbouw organiseerde een interactieve dag om de inzetbaarheid van werknemers van het wegenbouwbedrijf KWS Infra te vergroten. De onderwerpen veiligheid, voeding en duurzaamheid kwamen aan bod. Aan Enerjoy de taak om de mannen te inspireren over gezonde voeding!

Gezond eten, het geheim tot veilig werken

Vooral in Bouw & Infra is het voor de veiligheid van cruciaal belang dat de concentratie de gehele dag optimaal blijft. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Door de juiste voeding (lees: gezonde voeding) met essentiële voedingsstoffen blijft je energieniveau hoog gedurende de dag. Daarnaast voorkomen gezonde tussendoortjes met weinig snelle suikers energiedips. Kortom, gezond eten is het geheim tot veilig werken.

Workshop: Koken & Proeven op het werk

Duurzaam inzetbaar in de bouw met gezonde voeding. KWS Arbouw Goed bezig tour  - EnerjoyDoor middel van onze interactieve workshop Koken & Proeven op het werk lieten wij de mannen zien hoe lekker en gemakkelijk gezonde voeding kan zijn. Na een korte introductie was het tijd om aan de slag te gaan. Aan twee hoge tafels waren verschillende ingrediënten te vinden voor zes lunchgerechtjes. Speciaal uitgezocht voor deze dag waren er onder andere volkoren wraps gevuld met zalm en wraps met humus, avocado en zongedroogde tomaat. Opgerold in aluminiumfolie zijn deze gemakkelijk mee te nemen naar je werk. Maar ook de pasta en rijstsalades vielen in de smaak. Deze zijn te maken van de Duurzaam inzetbaar in de bouw met gezonde voeding. KWS Arbouw Goed bezig tour  - Enerjoypastarestjes van de vorige avond.
De mannen gingen druk aan de slag en er werd veel geproefd en gekletst. Het was leuk om te zien dat de mannen nieuwe smaken proefden en ingrediënten gebruikten die ze nog niet kenden. Wij hopen dan ook deze mannen geïnspireerd te hebben om gezond en lekker te eten.

Support nodig?

Wil jij ook dat jouw werknemers gezonder worden? Wij verzorgen naast onze workshop Koken & Proeven op het werk ook nog andere interessante activiteiten. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag meedenken om ook jou bedrijf fit en gezond te maken!
[clear]
[message_box]Eline Kolfschoten | EnerjoyVind je dit artikel interessant? Deel het via LinkedIn, Twitter of Facebook! Heb je vragen en/of opmerkingen, plaats een reactie op deze pagina. Jouw inbreng is van harte welkom!

Dit artikel is geschreven door:
Eline Kolfschoten
Diëtiste i.o.
[/message_box]