Kooktraining 'Snel & gemakkelijk koken'

Kooktraining snel en gemakkelijk koken - Enerjoy (1)Hoe kan je met weinig tijd en beperkte ingrediënten en vaardigheden toch gemakkelijk gezond én lekker koken? Dat is precies het doel van de op maat gemaakte Kooktraining ‘snel & gemakkelijk koken’. Een actieve, leuke en leerzame training met een ideale verhouding tussen theorie en praktijk.

Deze kooktraining is speciaal voor werknemers:

 • met lange werkdagen;
 • met onregelmatige werk- en pauzetijden;
 • die weinig tijd hebben om zelf te koken;
 • die beperkte faciliteiten hebben om (op het werk) te koken;
 • die hun kennis en praktische vaardigheden willen uitbreiden over gezond eten.

Geldt één of meerdere van de bovenstaande punten voor uw werknemers? Werkt uw personeel op afgelegen werkplekken? Zijn zij vrachtwagen-chauffeurs, conducteurs, monteurs, of fabrieksarbeiders? Of zijn het juist young professionals die weinig ervaring hebben met koken en daarnaast weinig tijd? Dan biedt deze kooktraining de oplossing!

Actief, leuk & leerzaam

De Enerjoy voedingsdeskundige voorziet in het theoretische gedeelte de deelnemers van de basiskennis over gezonde voeding. Vervolgens gaan de deelnemers onder leiding van een professionele chef-kok de keuken in. Deze koppeling tussen theorie en praktijk maakt de dag actief, leuk en leerzaam!

Onderwerpen die aan bod komen:

 • de basiskennis over gezonde voeding (wat, wanneer, hoeveel en waarom moet je eten);
 • het belang van gezonde voeding en hoe je dit toepast op een drukke dag;
 • tips en trucs over snijtechnieken en gezonde smaakmakers;
 • kennismaking met nieuwe producten en nieuwe gezonde bereidingswijzen;
 • een lunch contest, met een leuke prijs voor de winnaar!
 • En natuurlijk het bereiden van een lekkere, gezonde en volwaardige maaltijd in 20 minuten.

Op deze inspirerende dag ervaren uw medewerkers dat gezond en genieten goed samengaan, en hóe gemakkelijk gezond koken is! Uiteraard gaan we ter afsluiting van het kookgedeelte gezellig aan tafel om de zelf bereidde maaltijden op te eten! Na afloop krijgen alle medewerkers de digitale werkmap met recepten en het voorlichtingsmateriaal gebundeld mee, zodat ze ook thuis gezond kunnen koken & genieten.

Trainingslocatie

Voor deze training zijn zowel een vergaderruimte als een kookruimte nodig. Wij hebben hiervoor meerdere trainingslocaties, zoals in Spakenburg. Op deze locaties is alles aanwezig om van deze dag een groot succes te maken! Is Spakenburg te ver weg voor u? Geen probleem, wij vinden een geschikte kooklocatie bij u in de buurt! Benieuwd naar een sfeerimpressie? Lees dan ons artikel over de kooktraining voor offshore operators.

Win een stappenteller

Welke medewerker heeft de meeste stappen gezet om een heerlijk gerecht te bereiden? Tijdens de kooktraining draagt elke medewerker een stappenteller. Zo ontdekt men hoe actief een avond in de keuken is. Aan het einde van de kooktraining wint de meest actieve kokkerel een praktische stappenteller.

Persoonlijk schort als herinnering

Wilt u een blijvende herinnering aan deze gezellige dag? Enerjoy kan een persoonlijk schort maken met uw bedrijfslogo maken voor alle deelnemers.

In één dag ervaren uw medewerkers het belang van gezonde voeding én hoe ze dit praktisch kunnen vertalen in een snelle, lekkere én gezonde maaltijd. Zo kunnen ze in weinig tijd een gezonde maaltijd op tafel zetten, thuis en op het werk!

Kooktraining ‘Snel & gemakkelijk koken’

[bullet_list icon=”rightarrow” style=”dark” indent=”0px”]

 • Gezond en lekker koken met weinig tijd, beperkte ingrediënten, en vaardigheden;
 • Vergroot de kennis en kunde over gezonde voeding en bereidingswijzen.

[/bullet_list]Prijs: vanaf € 1.250,-, exclusief btw en reiskosten.

[gravityform id=”16″ title=”false” description=”true”]

[button_link url=”https://www.ener-joy.nl/contact/” style=”medium impactBtn” target=”blank”]Meer info of boeken? Neem Nu contact op[/button_link]