e-learning over gezond eten

e-learning over gezond etenDeze leerzame en interactieve e-learning biedt kennisoverdracht over alle onderwerpen rondom gezond eten, speciaal voor werknemers! Er zijn meerdere cursussen beschikbaar, afhankelijk van de doelgroep of het kennisniveau. Elke cursus bestaat uit meerdere lessen. De opgedane kennis wordt na elke les direct getoetst door verschillende type vragen. De cursus zelf wordt uiteindelijk afgesloten met een kennistoets. Zo wordt alle opgedane kennis nog een keer herhaald en opgefrist! Uw medewerkers kunnen de e-learningcursussen volgen via hun eigen computer, smartphone of tablet – ideaal als ze veel op pad zijn, of op afgelegen plekken werken.

Uiteenlopende opleidings- en kennisniveaus

Enerjoy biedt cursussen aan voor uiteenlopende beroepsgroepen, waarbij de onderwerpen en moeilijkheidsgraad zijn aangepast aan verschillende doelgroepen en leerniveaus. Alle cursussen zijn beschikbaar in zowel Nederlands, als Engels.

De e-learningcursussen zijn gemaakt voor:

  • Productiemedewerkers;
  • Ploegendienstmedewerkers;
  • Kantoorpersoneel;
  • Koks en cateringpersoneel.

Type e-learningcursussen

  • Herhalingscursussene-learningcursussen die de lesstof van onze workshops en trainingen herhalen en opnieuw onder de aandacht brengen. Hierdoor blijft de kennis over gezonde voeding beter hangen. Bijvoorbeeld een cursus die overeenkomt met de lesstof van onze Workshop Gezonde Voeding 1.
  • Verdiepingscursussene-learningcursussen die de lesstof van onze workshops en trainingen aanvullen en verdiepen. Voor iedereen die nog meer over het onderwerp te weten wil komen, bijvoorbeeld een cursus over gezonde voeding & veilig werken, of veilig & hygiënisch koken.
  • Zelfcoachingscursuse-learningcursus die de deelnemer helpt om zelfstandig een eigen gekozen doel te bereiken, bijvoorbeeld afvallen en gezondere eetgewoontes te krijgen en na het behalen van dit doel, dit gedrag ook vol te houden.

Probeer het nu

Nieuwsgierig naar de Enerjoy e-learning? Registreer meteen voor de gratis demo via e‑learning.ener-joy.nl

Onderlinge competitie

Competitie element tijdens e-learningMet deze variant van de Enerjoy e-learning kunnen tijdens de cursus punten verdiend worden per goed beantwoorde vraag. Indien gewenst kunnen deelnemers aan het einde van de cursus een online scoreboard zien. Zo kunt u medewerkers en/of afdelingen de competitie met elkaar aan laten gaan. Dit motiveert uw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Onderdeel van een incentiveprogramma

Koppel een incentive programma aan de Enerjoy e-learning! Laat deelnemers zijn/haar behaalde punten na afloop van de cursus verzilveren en inwisselen voor een leuk cadeau dat past bij het gezondheidsbeleid van uw organisatie. Of verzamel als groep punten voor een gezamenlijk doel, zoals een loopband of een sportief bedrijfsuitje!

Verschillende cursussen tegelijkertijd

Binnen een organisatie kunnen we meerdere cursussen tegelijkertijd aanbieden aan verschillende doelgroepen. Een voorbeeld: uw procesoperators kunnen de e-learning herhalings­cursus ‘Workshop Gezonde Voeding I’ volgen en uw catering­personeel krijgt tegelijkertijd de verdiepings­cursus ‘Gezond koken voor bedrijfscatering I’ aangeboden.

e-learning over gezond eten - Enerjoy 2U geeft op een voordelige manier een impuls aan de bewustwording voor gezond eten bij uw medewerkers. Aangezien een cursus in enkele weken wordt gevolgd en medewerkers meerdere cursussen achter elkaar kunnen volgen, geeft u ook een regelmatige impuls aan het onderwerp gezonde voeding. Op deze manier blijft het onderwerp onder de aandacht van uw medewerkers, terwijl kennis stapsgewijs wordt verdiept. U beïnvloedt zo uw medewerkers langdurig om gezonde keuzes te maken en (indien gewenst) gewicht te verliezen.

E-learning over gezond eten

[bullet_list icon=”rightarrow” style=”dark” indent=”0px”]

  • Voordelige manier om bewustwording over gezond eten te vergroten;
  • Iedereen kan meedoen;
  • Op elk moment en op iedere computer, tablet of telefoon te volgen.

[/bullet_list]Prijs: vanaf € 49,- per deelnemer, exclusief btw.

[gravityform id=”13″ title=”false” description=”true”]

[button_link url=”https://www.ener-joy.nl/contact/” style=”medium impactBtn” target=”blank”]Meer info of boeken? Neem Nu contact op[/button_link]