voel-je-fit-module

Het programma voor organisaties die de vitaliteit van hun medewerkers willen verhogen. De Voel-je-fit-module concentreert zich op de capaciteit van mensen om zichzelf in balans te houden, in afstemming met hun omgeving en de uitdagingen die op hun pad komen. Dit is heel breed, en nooit een ‘ one-size-fits all module, maar toegepast op jullie vraagstukken en doelstellingen.

Het programma voor organisaties die de vitaliteit van hun medewerkers willen verhogen en daarmee
de vitaliteit van hun organisatie.

Door middel van de voel-je-fit-box maakt Enerjoy de vitaliteit en gezondheid van medewerkers op collectief niveau zichtbaar. De werknemers hebben toegang tot hun persoonlijke gezondheidsprofiel en hebben de mogelijkheid tot een persoonlijk consult met één van onze leefstijlcoaches.

Aanvullend zijn er leuke, interactieve workshop te volgen. Zowel fysiek als digitaal. Zo zorgt Enerjoy voor een 360° aanpak voor jullie vitaliteitsvraagstukken.

De module start met een meetmoment van de ervaren vitaliteit van de medewerkers en een vrijwillige health check (een reeds uitgevoerd PMO kan ook als start dienen). Op basis van jullie vitaliteitsvraagstukken creëren we samen een programma bestaande uit workshops, trainingen en begeleiding. Online is voor jullie medewerkers toegang tot hun persoonlijke health pagina.
Voor de organisatie zijn de uitkomsten en resultaten van het collectief te zien (100% AVG proof)

In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen.