Welkom bij Enerjoy

Wij zijn de samenwerkingspartner op het gebied van vitaliteit voor MKB en grootbedrijf, die blijvende en meetbare vitaliteitswinsten behaalt voor mens en organisatie. Wij inspireren en motiveren medewerkers om zelf de regie te nemen en iedere dag een kleine stap te zetten naar een gezondere levensstijl. We vertellen graag wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

vitaliteit

Enerjoy is al sinds 2012 expert op het gebied van vitaliteit. Letterlijk betekent vitaliteit levenskracht. 

We maken vitaliteit tastbaar door ons te focussen op de vijf deelgebieden van vitaliteit: voeding, slaap, beweging, ontspanning en (werk)geluk.

Onze programma’s, workshops & trainingen zijn ontworpen om jullie medewerkers veerkrachtiger, sterker en energieker te maken. 

vitaliteitscyclus

Wij denken vanuit de Enerjoy vitaliteitscyclus™. Deze cyclus concentreert zich op de mogelijkheden vanuit werkgeverschap en de capaciteit van mensen om zichzelf in balans te houden, in afstemming met hun omgeving en de uitdagingen die op hun pad komen. 

Dit is heel breed, en nooit een ‘ one-size-fits all’ aanpak, maar toegepast op jullie vitaliteits-vraagstukken en doelstellingen.

Referenties