Scans & health checks

Enerjoy biedt diverse metingen en health checks aan. Voor de deelnemers vaak een goede eye opener, de metingen zorgen voor bewustwording en vergroten de eigenverantwoordelijkheid. Vervolgmetingen geven het geboekte resultaat weer. Het individueel geboekte resultaat werkt voor de medewerkers motiverend en op collectief niveau weerspiegelen de resultaten de impact van vitaliteitsprogramma’s.

Dé thuistest om te peilen hoe vitaal jouw mensen zich voelen, en hoe vitaal zij zijn.

Meet o.a. gepercipieerde vitaliteit, BMI, glucose en cholesterol de total vitaliteitcheck en leuke giveaways.

Neem contact op voor meer informatie.

Onze dietiste meet op locatie gewicht, BMI, vetmassa, spiermassa en vochtgehalte via de bodyanalyse weegschaal, de middelomtrek meten (=buikvet).

Deelnemers krijgen inzicht in hun metabolische leeftijd en de mogelijkheid tot persoonlijk leefstijladvies en een persoonlijk voedingsschema.

Neem contact op voor meer informatie.

De oriëntatiescan voor werkgevers, leidinggevende en medewerkers.

Uitgebreide scan anoniem vragen beantwoorden over hoe vitaal ze zich voelen en waar ze behoefte aan hebben. De scan laat zien hoe het op dit moment gesteld is met de vitaliteit in jouw bedrijf, motiveert je medewerkers om mee te doen aan een programma en zelf aan de slag te gaan.

(o.a. onderdeel van de ‘voel-je-fit-module’)

Neem contact op voor meer informatie.

Online scan die meet welke invloed de thuissituatie heeft op de werksituatie en visa versa. Ontwikkeld door Prof. Sabine Geurts e.a., Behavioural Science Institute,

(o.a. onderdeel van de workshop (werk)geluk)

Neem contact op voor meer informatie.