Enerjoy

Vitaliteit & gezonde voeding

Vitaliteit op het werk kan niet zonder gezonde voeding. Een uitgebalanceerd voedingspatroon verhoogt de weerstand en houdt de mens gezond. Een gezond lichaam is sterk en kan tegen een stootje. Kortom: voor elk bedrijf dat behoefte heeft aan fitte en veerkrachtige werknemers is een investering in gezonde voeding een must!

Gezonde voeding creëert vitale werknemers

Gezonde voeding zorgt niet alleen voor vitale werknemers met een hoog energieniveau, een lager verzuimpercentage en een hogere productiviteit. Ook de werksfeer en motivatie nemen toe.

Als werkgever kunt u direct bijdragen aan een verhoogde vitaliteit door aandacht te schenken aan gezonde voeding op het werk. De ideale aanpak hiervoor: Zorg enerzijds voor een optimaal voedselaanbod op de werkplek en motiveer anderzijds uw medewerkers om hier bewust voor te kiezen. Enerjoy ontwikkelt voor u een voedingsprogramma op maat!

Laagdrempelige doeltreffende activiteiten

Enerjoy organiseert laagdrempelige, organisatiebrede programma’s en activiteiten op het werk om medewerkers enthousiast te maken over vitaliteit door gezonde voeding. Met behulp van kantinedoorlichting, gezonder voedselaanbod, voorlichtings- en promotiemateriaal, quizzen, workshops, trainingen voor catering personeel, etc. ontstaat er bewustwording en gedragsverandering bij werknemers. Met als gevolg een verhoogde vitaliteit door gezonde voeding.

Voorbeeldprogramma

Overzicht gezondheidsprogramma offshoreDe overzichtsafbeelding van de voedingsprogramma’s die Enerjoy uitvoert in de Offshore industrie geeft u een idee van de mogelijkheden.

Wilt u ook deel uitmaken van de bedrijven en organisaties die gezond eten op het werk al succesvol in hun bedrijfsstructuur hebben geïntegreerd? Vraag dan (vrijblijvend) aanvullende informatie of een offerte aan. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon: 06 1167 7498.

Vraag vrijblijvende offerte aan


Een vitale organisatie is van levensbelang in deze veranderlijke tijden. Om een vitale organisatie te creëren en te behouden is een continue aandacht voor gezonde voeding op het werk niet alleen wenselijk, maar zelfs noodzakelijk.

Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk

Daarom vitaliteit:

1. Levenskracht
2. Inzet
3. Flexibiliteit
4. Prestatie
5. Veiligheid
6. Weerbaarheid
7. Ontspanning
8. Goede sfeer
9. Re-integratie
10. Productiviteit