Enerjoy

Prijsvraag

Win een Workshop of Vitaliteitsquiz voor jou en je collega’s!

imagesEnerjoy is aanwezig op de SoFoKles Conferentie Duurzame inzetbaarheid. En om P&Oers, HRMers en arbodeskundigen in te laten zien dat gezond eetgedrag een positieve bijdrage levert aan duurzame inzetbaarheid, organiseren wij deze prijsvraag.

Vind jij het leuk om een prijs te winnen en je collega’s te verrassen met een leuke interactieve en leerzame activiteit over gezonde voeding? Doe mee en win!

 • Prijsvraag win een workshop of quiz - EnerjoyDe winnaar kan kiezen tussen:

  Vraag:


 • Voorwaarden

  • Inzendingen van deze prijsvraag dienen uiterlijk vrijdag 12 november 2015 ingediend zijn.
  • Over de uitslag van deze prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De winnaar kan kiezen tussen de Workshop Gezonde Voeding (maximaal 20 deelnemers) of de Vitaliteitsquiz (maximaal 150 deelnemers) in zijn/haar bedrijf.
  • De werkgever dient een geschikte lokatie beschikbaar te stellen en de benodigde materialen voor uitvoer van de activiteit: genoeg ruimte om te bewegen, beamer, scherm en audio installatie (Vitaliteitsquiz), of afgesloten ruimte met stoelen en min. 1 extra tafel, flip-over of smartboard, een beamer en scherm of een TV met DVD functie (Worksop Gezonde Voeding).
  • Door aan deze prijsvraag mee te doen, schrijf je je automatisch in voor onze nieuwsbrief vol tips, tools & wetenswaardigheden over gezond eten op het werk! Stel je dit niet op prijs dan kun je je bij ontvangst van de nieuwsbrief op eenvoudige wijze uitschrijven.

Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk

Opdrachtgevers

Enerjoy motiveert medewerkers tot een gezonde eet- en leefstijl met plezierige, laagdrempelige en doeltreffende activiteiten.

Onze activiteiten richten zich op:
- Gezonder aanbod
- Verhoogde bewustwording
- Verbeterde eetgewoonten

Voor meer:
- Energie en alertheid
- Veiligheid
- Werkplezier
- Productiviteit

Met als doel: een langdurig gezonde organisatie!

Lees hier meer over onze programma's en activiteiten.