Enerjoy

Leefstijltraining voor werknemers

leefstijltraining voor uw werknemers - EnerjoyOndersteun uw werknemers bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl én duurzaam gewichtsverlies. Investeer in een leefstijltraining, een win-win situatie voor werknemer & werkgever.

Praktische & interactieve leefstijltrainingen

Enerjoy is gespecialiseerd in het verleiden van werknemers tot gezonde eetgewoonten & gezond gewicht. Onderstaand vindt u de Enerjoy activiteiten die werknemers ondersteunen bij het bereiken van een gezond gewicht.

Bent u ook benieuwd naar onze andere activiteiten? Kijk dan eens bij ons gehele portfolio of neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
 

Invloed van ongezonde leefstijl

Ongezonde eetgewoonten hebben een grote invloed op het werkvermogen van personeel. Het beïnvloedt de fitheid, alertheid en concentratievermogen op de korte termijn. En op de lange termijn leidt het vaak tot (ernstig) overgewicht. Dit merkt u als werkgever door meer ziekteverzuim, bedrijfsongevallen en een verminderde productiviteit op de werkvloer.

Voordelen Enerjoy leefstijltraining

In de Enerjoy leefstijltrainingen ligt de nadruk op het thema voeding. Door dat deze interventies speciaal zijn ontwikkeld voor werknemers, zijn ze doeltreffend, voordelig, heel gemakkelijk te volgen en boordevol kennis, tips en inzichten:

  • De individuele coachingsgesprekken via beeldbellen kunnen op iedere locatie gehouden worden, op kantoor, in de fabriek of bijvoorbeeld op een boorplatform.
  • De inhoudelijke kennisoverdracht geschiet via e-learning. De online lessen zijn op ieder gewenst moment te volgen.
  • Het afvalprogramma is niet gebaseerd op een dieet. De deelnemers krijgen de tools & kennis in handen om langdurig een gezond en afwisselend voedingspatroon te ontwikkelen.
  • Het is laagdrempelig, persoonlijk en daarom leuk om mee te doen!
Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk

Opdrachtgevers

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland