Enerjoy

Icoon Kookworkshop gezond genieten - Enerjoy

Kookworkshop ‘Gezond genieten’


Kookworkshop gezond genieten met chefkoks en voedingsdeskundigen | EnerjoyU bent op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje waar u een gezonde touch aan wil geven? Dan is de kookworkshop ‘Gezond Genieten’ precies wat u zoekt. Tijdens deze ontspannen dag of avond staat genieten voorop, terwijl er tegelijkertijd aandacht wordt geschonken aan gezonde voeding.

Kookworkshop met chefkoks èn voedingsdeskundigen!

Uw medewerkers gaan onder begeleiding van enthousiaste chef-koks een gezonde lunch of diner bereiden. Tegelijkertijd geven de charmante voedingskundigen uw medewerkers op plezierige wijze uitleg over gezonde voeding. Zo beleven uw medewerkers zelf dat gezond en genieten goed samengaan.

Enerjoy stelt voor uw organisatie een op maat gemaakt programma samen, inclusief gezond menu met meerdere gangen, passend bij de wensen en behoeften van uw medewerkers. Wij hanteren dan ook geen vaste prijzen.

Combineer het gezonde kookplezier met:

Kookstudio naar keuze

Wij werken met diverse kookstudio’s samen, waaronder het Smulweb Kookcollege in Amersfoort. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kookstudio bij u in de buurt. Als cadeautje krijgen alle medewerkers na afloop recepten en voorlichtingsmateriaal gebundeld mee, zodat ze ook thuis gezond kunnen genieten.

Ook incompany kookworkshop mogelijk

Wanneer uw bedrijfsrestaurant en keuken voldoende mogelijkheden biedt, dan is het uiteraard mogelijk om deze kookworkshop incompany te laten plaatsvinden. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Lees dan ons artikel over de incompany kookworkshop bij Koninklijke Gazelle.

Vitaliteitsquiz “Lekker actief”

Door een plezierige, interactieve ‘Feit of Fabel’ quiz á la ‘Petje op, petje af’ worden uw medewerkers zich ervan bewust wat gezonde voeding voor hun vitaliteit kan betekenen. Lachen en gezelligheid hoort er helemaal bij. De perfecte aftrap voor een dag vol vitaliteit.

Win een stappenteller

Welke medewerker heeft de meeste stappen gezet om een heerlijk gerecht te bereiden? Tijdens de kookworkshop draagt elke medewerker een stappenteller. Zo ontdekt men hoe actief een avond in de keuken is. Aan het einde van de kookworkshop wint de meest actieve deelnemer een praktische stappenteller.

Workshop alcoholvrije cocktails

Laat uw medewerkers tijdens of voorafgaand aan de kookworkshop hun eigen alcoholvrije cocktails maken. Lekker om alvast in de stemming te komen.

Persoonlijk schort als herinnering

Wilt u een blijvende herinnering aan deze gezellige avond? Enerjoy kan een persoonlijk schort met uw bedrijfslogo maken voor al uw medewerkers.

Uw medewerkers leren in een ontspannen setting om als team gezonde gerechten te bereiden. Dit maakt nieuwsgierig en verbetert de teamgeest.

U laat zien dat u als bedrijf een gezonde leefstijl stimuleert. Uw medewerkers geven een positief voorbeeld binnen de groep. Dit opent de deuren voor meer vitaliteit op de werkvloer.

Kooktraining ‘Gezond genieten’

  • Actief & gezellig bedrijfsuitje;
  • Samen een gezonde lunch of diner bereiden;
  • Onder begeleiding van voedingsdeskundige een gezonde lunch of diner bereiden;
  • Er is alle tijd om vragen te stellen.

Prijs: vanaf € 795,-, exclusief btw en reiskosten.


Meer info of boeken? Neem Nu contact op

Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk
Productbrochure Kookworkshop Gezond Genieten | Enerjoy

Download productbrochure Kookworkshop Gezond Genieten

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland

Foto Slideshow

'Gezond Genieten' = leuk, gezellig, actief en sociaalEntertainers Katrin en Pim tijdens een bedrijfsuitje van Smink TransportDe kookworkshop 'Gezond Genieten' betekent gezellig koken met collega’sIedereen waant zich een professionele chef-kok tijdens onze kookworkshopDe Enerjoy voedingsdeskundige geeft uitleg over verschillende voedingsmiddelenProbeer verrassende receptenGezond koken en heerlijk genieten met collega’s