Enerjoy

Icoon Koken en proeven op het werk - Enerjoy

Koken & Proeven op het werk


Koken & Proeven op het werk is puur infotainmentHoe kunt u uw medewerkers motiveren zich open te stellen voor gezond eten, zodat zij ingesleten eetpatronen kunnen doorbreken?

Koken & Proeven op het werk is de ideale activiteit om uw personeel op een plezierige manier te laten ervaren hóe lekker en gemakkelijk gezonde voeding is!

Deze activiteit kan plaats vinden binnen verschillende settings, zoals een bedrijfsevenement, een gezondheidsdag of een seminar. In een gezellige sfeer zullen de charmante Enerjoy voedings-deskundigen iedereen binnen uw bedrijf enthousiast maken voor gezonde voeding.

Er zijn twee mogelijkheden voor de opzet van Koken & Proeven op het werk. Afhankelijk van uw doelstelling, werksituatie en de beschikbare tijd en faciliteiten, maakt u een keuze uit:

  1. Focus op “Koken”

    Uw medewerkers gaan actief aan de slag en bereiden zelf gezonde hapjes onder toeziend oog van onze Enerjoy voedingsdeskundigen.

  2. Focus op “Proeven”

    De professionele chef-koks van Enerjoy bereiden diverse gezonde hapjes voor uw medewerkers. De enthousiaste voedingskundigen lichten daarbij de gezondheidsaspecten toe.

Het evenement koken & proeven op het werk wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Enerjoy hanteert dan ook geen vaste prijzen.

Opzet van Koken & Proeven

Het menu kan bereid worden in onze mobiele keuken of binnen uw bedrijfsrestaurant. Op de dag worden doorlopend korte workshops gehouden. Uw medewerkers sluiten zich bij een workshop aan, of schrijven zich hier van te voren voor in. Het is geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Menu

Enerjoy zorgt voor een passend gezond menu, dat aansluit bij uw wensen en werksituatie. Het menu kan bestaan uit warme en koude hapjes, waaronder smoothies, ontbijthapjes, lichte lunches, gezonde snacks, thema-food, knapperige salades, Hollandse pot of fingerfood.

Voedingsquiz

De Enerjoy voedingskundigen geven door middel van een leuke en speelse voedingsquiz uitleg over diverse gezondheidsaspecten op het gebied van voeding en leefstijl. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld raden welk voedingsmiddel het hoogste vitamine gehalte heeft, of het meeste suiker, vet of vezels bevat. Een bijzonder ludieke manier van leren.


Voedingsadvies

Vragen over afvallen, aankomen, natuurvoeding of E-nummers? Medewerkers met een persoonlijke vraag over voeding en hun gezondheid krijgen een individueel voedingsadvies van de Enerjoy voedingsdeskundige.

Door de actieve setting worden uw medewerkers nieuwsgierig naar gezonde voeding. U laat zien dat u als bedrijf een gezonde leefstijl stimuleert. Uw medewerkers geven een positief voorbeeld binnen de groep. Dit opent de deuren voor meer vitaliteit op de werkvloer.

Workshop koken & proeven op het werk

  • Op een plezierige manier ervaren hóe lekker en gemakkelijk gezonde voeding is;
  • Actief aan de slag met het maken van gezonde tussendoortjes;
  • Ideaal middel om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over (on)gezonde eetgewoonten;
  • Er is alle tijd om vragen te stellen.

Prijs: € 595,-, exclusief btw en reiskosten; maximaal 25 deelnemers per workshop.
Boek meerdere workshops op een dag en ontvang korting! Vraag nu uw persoonlijke offerte aan.


Meer info of boeken? Neem Nu contact op

Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk
Productbrochure Koken & Proeven op het werk | Enerjoy

Download productbrochure Koken & Proeven op het werk

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland

Foto Slideshow

Plezier staat duidelijk centraal tijdens de Enerjoy workshops!Met collega’s Koken & ProevenDe Enerjoy voedingsdeskundige geeft uitleg over gezonde productenHet resultaat van de workshop mag er wezenBereiden & uitdelen van gezonde hapjesWorkshop leidt tot creatieve verrassingen