Enerjoy

Healthy Meal Deal icoon | Enerjoy

Healthy Meal Deal ®


Healthy Meal Deal, het gezonde voordeel menu signing templates - EnerjoyDe Healthy meal Deal ® is een uiterst eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel om in te zetten in uw bedrijfsrestaurant. Het gezonde voordeelmenu motiveert uw werknemers tot het maken van een bewuste & gezonde keuze voor de lunch.

Het dagelijks afwisselende gezonde menu biedt uw werknemers een lekkere, complete en perfect gebalanceerde lunchmaaltijd aan, tegen een voordelige prijs.

Drie pijlers van de Healthy Meal Deal

  1. Healthy: alle items voldoen aan de criteria van ‘Ik kies bewust’ en bevatten nooit teveel (verzadigd) vet, toegevoegd suiker, zout en calorieën. Daarnaast bevatten de items altijd voldoende vitamines, mineralen en vezels.
  2. Meal: alle items samen vormen een volwaardige lunch. Dat wil zeggen dat het alle voedingsstoffen en voldoende energie bevat om gezond op gewicht te blijven.
  3. Deal: het gezonde voordeelmenu kent een financiële stimulans vanuit de werkgever gefaciliteerd, zodat het voor werknemers aantrekkelijk wordt om voor gezond & lekker te kiezen.

Voordelen voor werkgever en cateraar

  • Eenvoudig: een helder systeem, speciaal ontwikkeld voor uw interne of externe cateraar. Op basis van een beslisboom stellen cateringmede-werkers dagelijks een nieuwe deal samen.
  • Weinig investering: uw restaurant hoeft niet verbouwd te worden. Enerjoy levert tools, kennis en communicatiemiddelen om de Healthy Meal Deal te introduceren.
  • Afwisseling: bestaande recepten worden telkens weer verrassend anders gecombineerd – dat maakt de gezonde lunch elke dag aantrekkelijk.
  • Professionele begeleiding: de Enerjoy diëtiste helpt u en uw catering-medewerkers bij de introductie en het dagelijkse toepassen van de Healthy Meal Deal.

Nieuwsgierig naar ervaringsverhalen? Lees dan op de de website van Albron: 101xsamenduurzamer hoe zij de Healthy Meal Deal hebben geïntroduceerd in een van hun bedrijfsrestaurants.


De Healthy Meal Deal kan op twee manieren ingevuld worden:

Cateraar maakt gebruik van het ‘Ik kies bewust’ logo

Maakt de cateraar gebruik van het ‘Ik kies bewust’ logo, dan komt Enerjoy langs om uitleg aan het cateringpersoneel te geven over het samenstellen van een goede Healthy Meal Deal en productpresentatie.

Cateringpersoneel kan in de bestaande database een gezond voordeelmenu samenstellen uit alle gerechten met een ‘IKB’ logo, met behulp van een handige tabel dat Enerjoy speciaal heeft ontworpen. Met de bijgeleverde template kan het cateringpersoneel vervolgens zelf de signing maken voor het gezonde voordeelmenu van de dag, of zelfs een weekoverzicht.

Toetsing door Enerjoy bedrijfsdiëtiste

Bij de tweede optie maakt de cateraar geen gebruik van het ‘IKB’ logo en ziet hier ook geen mogelijkheden toe. In dat geval zal de Enerjoy diëtiste de database van de cateraar toetsen. Alle gerechten die voldoen aan de eisen, worden gemarkeerd in de database. Het cateringpersoneel kan zo duidelijk zien welke gerechten in aanmerking komen voor de Healthy Meal Deal, zonder dat de bestaande recepten worden aangepast!

Zijn er te weinig recepten die voldoen aan de eisen voor de HMD, dan vult Enerjoy de database aan met eigen recepten die gemakkelijk en gezond zijn. Ook bij deze tweede optie krijgt het cateringpersoneel uitleg van Enerjoy over het samenstellen en presenteren van een goede HMD.


Healthy Meal Deal, het gezonde voordeelmenuMet de Healthy Meal Deal geeft u een positief signaal naar uw werknemers. U laat zien dat het belangrijk is om goed te lunchen. Werknemers die gezond lunchen krijgen zo een gelijkmatig energieniveau gedurende de dag. Hierdoor hebben ze een betere concentratie en vermindert het risico op werkongelukken. Daarnaast behouden uw werknemers een langdurig gezond lichaamsgewicht.

U heeft energiekere medewerkers met minder kans op uitval en aan overgewicht gerelateerde klachten en ziektes. Meer productiviteit en daarmee een belangrijke bijdrage aan duurzame inzetbaarheid.

Wilt u meer informatie? Lees dan ons blogartikel:
Hoe introduceer je gemakkelijk een gezonde lunch op het werk?

Gezond voordeelmenu voor bedrijfscatering

  • Stel eenvoudig en snel een gezond voordeelmenu samen;
  • Dagelijkse afwisselende gezonde menu’s;
  • Begeleiding van diëtist bij introductie en dagelijkse toepassing.

Prijs: maatwerk, vraag nu uw persoonlijke offerte aan!


Meer info of boeken? Neem Nu contact op

Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk
'Productbrochure Gezond voordeelmenu: Healthy Meal Deal | Enerjoy'

Download productbrochure Healthy Meal Deal

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland

Foto Slideshow

Gezond voordeelmenu op het werk Voorbeeld van de beslisboom voor het gezonde voordeelmenuCombinatieoverzicht van de mogelijkheden van de Healthy Meal Deal