Enerjoy

Gezond en veilig werken door voeding

gezond en veilig werken | EnerjoyDoor ongezond eetgedrag kunnen werknemers te maken krijgen met verlaagde alertheid, verminderd uithoudings­vermogen, verminderd reactievermogen, verhoogde vermoeidheid & verlaagde concentratie. Het gevolg hiervan is dat er vaker en sneller fouten gemaakt worden die kunnen leiden tot productiviteitsverlies & ongelukken.

Gezond en veilig werken door voeding

Om uw personeel bewust te maken van de invloed van (on)gezond eetgedrag op de veiligheid en gezondheid, is het van belang om te investeren in voorlichtingsactiviteiten over gezond en veilig werken door voeding. Dit is een belangrijke eerste stap om vanuit deze invalshoek de veiligheid binnen uw bedrijf te verhogen.

Praktische interactieve voorlichtingsactiviteiten

Enerjoy is gespecialiseerd in het voorlichten van werknemers en hen te verleiden tot gezonde eetgewoonten. Dit doen wij met behulp van uiteenlopende activiteiten zoals presentaties, workshops, quizes, voorlichtingsmateriaal, etc. Voor alle doelgroepen en op elke gewenste locatie – zelfs als we daarvoor naar een olieboorplatform moeten vliegen!

Staat de door u gewenste voorlichtingsactiviteit hier niet bij? Kijk dan eens bij ons gehele portfolio of neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.


Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk

Opdrachtgevers

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland