Enerjoy

e-learning over gezond eten

e-learning over gezond etenDeze leerzame en interactieve e-learning biedt kennisoverdracht over alle onderwerpen rondom gezond eten, speciaal voor werknemers! Er zijn meerdere cursussen beschikbaar, afhankelijk van de doelgroep of het kennisniveau.

Elke cursus bestaat uit meerdere lessen. De opgedane kennis wordt na elke les direct getoetst door verschillende type vragen. De cursus zelf wordt uiteindelijk afgesloten met een kennistoets. Zo wordt alle opgedane kennis nog een keer herhaald en opgefrist!

Uw medewerkers kunnen de e-learningcursussen volgen via hun eigen computer, smartphone of tablet – ideaal als ze veel op pad zijn, of op afgelegen plekken werken.

Uiteenlopende opleidings- en kennisniveaus

Enerjoy biedt cursussen aan voor uiteenlopende beroepsgroepen, waarbij de onderwerpen en moeilijkheidsgraad zijn aangepast aan verschillende doelgroepen en leerniveaus. Alle cursussen zijn beschikbaar in zowel Nederlands, als Engels.

De e-learningcursussen zijn gemaakt voor:

 • Productiemedewerkers;
 • Ploegendienstmedewerkers;
 • Kantoorpersoneel;
 • Koks en cateringpersoneel.

Type e-learningcursussen

 • Herhalingscursussen
  e-learningcursussen die de lesstof van onze workshops en trainingen herhalen en opnieuw onder de aandacht brengen. Hierdoor blijft de kennis over gezonde voeding beter hangen. Bijvoorbeeld een cursus die overeenkomt met de lesstof van onze Workshop Gezonde Voeding 1.
 • Verdiepingscursussen
  e-learningcursussen die de lesstof van onze workshops en trainingen aanvullen en verdiepen. Voor iedereen die nog meer over het onderwerp te weten wil komen, bijvoorbeeld een cursus over gezonde voeding & veilig werken, of veilig & hygiënisch koken.
 • Zelfcoachingscursus
  e-learningcursus die de deelnemer helpt om zelfstandig een eigen gekozen doel te bereiken, bijvoorbeeld afvallen en gezondere eetgewoontes te krijgen en na het behalen van dit doel, dit gedrag ook vol te houden.

Probeer het nu

Nieuwsgierig naar de Enerjoy e-learning? Registreer meteen voor de gratis demo via e‑learning.ener-joy.nl

Onderlinge competitie

Competitie element tijdens e-learningMet deze variant van de Enerjoy e-learning kunnen tijdens de cursus punten verdiend worden per goed beantwoorde vraag. Indien gewenst kunnen deelnemers aan het einde van de cursus een online scoreboard zien. Zo kunt u medewerkers en/of afdelingen de competitie met elkaar aan laten gaan. Dit motiveert uw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Onderdeel van een incentiveprogramma

Koppel een incentive programma aan de Enerjoy e-learning! Laat deelnemers zijn/haar behaalde punten na afloop van de cursus verzilveren en inwisselen voor een leuk cadeau dat past bij het gezondheidsbeleid van uw organisatie. Of verzamel als groep punten voor een gezamenlijk doel, zoals een loopband of een sportief bedrijfsuitje!

Verschillende cursussen tegelijkertijd

Binnen een organisatie kunnen we meerdere cursussen tegelijkertijd aanbieden aan verschillende doelgroepen. Een voorbeeld: uw procesoperators kunnen de e-learning herhalings­cursus ‘Workshop Gezonde Voeding I’ volgen en uw catering­personeel krijgt tegelijkertijd de verdiepings­cursus ‘Gezond koken voor bedrijfscatering I’ aangeboden.


e-learning over gezond eten - Enerjoy 2U geeft op een voordelige manier een impuls aan de bewustwording voor gezond eten bij uw medewerkers.

Aangezien een cursus in enkele weken wordt gevolgd en medewerkers meerdere cursussen achter elkaar kunnen volgen, geeft u ook een regelmatige impuls aan het onderwerp gezonde voeding. Op deze manier blijft het onderwerp onder de aandacht van uw medewerkers, terwijl kennis stapsgewijs wordt verdiept.

U beïnvloedt zo uw medewerkers langdurig om gezonde keuzes te maken en (indien gewenst) gewicht te verliezen.

E-learning over gezond eten

 • Voordelige manier om bewustwording over gezond eten te vergroten;
 • Iedereen kan meedoen;
 • Op elk moment en op iedere computer, tablet of telefoon te volgen.

Prijs: vanaf € 49,- per deelnemer, exclusief btw.


Meer info of boeken? Neem Nu contact op

Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland