Enerjoy

Afvalprogramma voor werknemers

afvalprogramma / afvaltraject voor werknemers - EnerjoyMet een afvalprogramma voor uw werknemers creëert u een win-win situatie voor werknemer & werkgever. U ondersteunt uw medewerkers bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl én duurzaam gewichtsverlies, waardoor zij langdurig vitaal en veerkrachtig en daarmee productief kunnen blijven.

Praktische & interactief afvalprogramma

Enerjoy heeft als missie uw werknemers te verleiden tot gezonde eetgewoonten en duurzaam gezond gewicht. Omdat elke organisatie en elke werknemer anders heeft Enerjoy verschillende interventies ontwikkeld waarmee u uw medewerkers kunt ondersteunen bij het bereiken van een gezond gewicht. Bekijk hieronder uw mogelijkheden.

Bent u ook benieuwd naar onze andere activiteiten? Wilt u weten hoe u draagvlak kunt creëren voor een afvalprogramma op het werk? Kijk dan eens bij ons gehele portfolio of neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.
 

Invloed van ongezonde leefstijl

Ongezonde eetgewoonten hebben een grote invloed op het werkvermogen van uw personeel. Fitheid, alertheid en concentratievermogen kunnen snel achteruit gaan, soms wel binnen een dag. Op de lange termijn leiden ongezonde eetgewoonten vaak tot (ernstig) overgewicht. Dit merkt u als werkgever door meer ziekteverzuim, bedrijfsongevallen en een verminderde productiviteit op de werkvloer.

Door vroegtijdig in te grijpen en op een positieve manier gezonde leefstijlkeuzes te stimuleren kunt u het werkvermogen en welzijn van uw medewerkers verbeteren en verzuim voorkomen. In geval van acuut verzuim kunnen afvalprogramma´s bovendien een sneller herstel bevorderen.

Afvaltraject voor werknemers

De Enerjoy afvalprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld voor werknemers. Ze geven de deelnemers veel kennis & inzicht en zijn gemakkelijk in de werkdag en in de thuissituatie in te passen. De persoonlijke coachingsgesprekken zorgen voor hoge motivatie en bieden een stok achter de deur. De pluspunten op een rij:

  • De individuele coachingsgesprekken via beeldbellen kunnen op iedere locatie gehouden worden, op kantoor, in de fabriek of bijvoorbeeld op een boorplatform.
  • De inhoudelijke kennisoverdracht geschiet via e-learning. De online lessen zijn op ieder gewenst moment te volgen.
  • Het afvalprogramma is niet gebaseerd op een dieet. De deelnemers krijgen de tools & kennis in handen om langdurig een gezond en afwisselend voedingspatroon te ontwikkelen.
  • Het is laagdrempelig, persoonlijk en daarom leuk om mee te doen!
Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk

Opdrachtgevers

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland