Enerjoy

Afvallen op het werk

Afvallen op het werk - EnerjoyVolwassenen besteden meer dan de helft van hun wakkere uren op het werk. Dit geeft werkgevers de unieke gelegenheid om van invloed te zijn op de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Omdat meer dan de helft van alle werknemers kampt met overgewicht of obesitas, is het in ieders belang dat er aandacht besteed wordt aan gewichtsbeheersing op het werk door middel van dieetadvies.

Met hulp van de Enerjoy interventies1 motiveert u uw werknemers tot het volgen van een gezond dieet. Resultaat? Medewerkers die afslanken hebben meer energie en focus en een krachtige productiviteit!

Waarom focussen op gewichtsbeheersing?

Wist u dat de gezondheid van werknemers een aanzienlijke invloed heeft op de kwantiteit & kwaliteit van de werkzaamheden? Daarom sporen steeds meer werkgevers hun personeel aan tot het volgen van een gezond dieetadvies. Dit is de sleutel tot preventie van chronische ziekten en aandoeningen. U kunt hierbij denken aan slaapapneu, problemen met het beweegapparaat zoals rug-, knie-, en heup- en klachten, diabetes, hart- en vaatziekten en kanker.

Afslanken op het werk

Het stimuleren van gewichtsbeheersing op de werkvloer kent veel voordelen. Door werknemers te ondersteunen bij het aanleren van een gezond dieet genereert u niet alleen een hogere productiviteit, maar ook de verzuimkosten zullen fors dalen. En dan hebben we het nog niet eens over de vernieuwde energie en plezierige werksfeer die daar uit voortkomt!

Duurzaam gezonde werknemers

Wie investeert in de gezondheid van zijn medewerkers plukt daar zelf op termijn de vruchten van. Door advies en activiteiten op het gebied van dieet, afslanken en gewichtsbeheersing aan uw werknemers aan te bieden, creëert u een levenslustige en vruchtbare werkomgeving. Enerjoy helpt u hier graag bij. Met trainingen, workshops, preventieve en curatieve interventies begeleiden wij uw personeel naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.

Tijd voor vitale en blije werknemers die uw bedrijf uiteindelijk meer winst opleveren? Win-win! Ontdek nu alle mogelijkheden van Enerjoy.


Neem contact op met Enerjoy - gezond eten op het werk
'Productbrochure Afvallen via het werk | Enerjoy

Download productbrochure Afvallen via het werk

Testimonials

Het aanstekelijk enthousiasme en deskundigheid van Enerjoy maakt dat praten over gezonde voeding leuk en leerzaam tegelijk is.

Annette van der Gun
CNV Vakcentrale

Mede dankzij de verschillende workshops van Enerjoy is de eerste Health Week bij Fluor een groot succes geworden!

Angela Schoon
Fluor

Wil je je onderneming bewuster laten worden wat voeding betreft? Weet je alleen niet hoe het zal aanslaan? Begin bij de voedingsquiz!

Ximena Alvarez
Talent & Pro

Enerjoy geeft op een toegankelijke manier inzicht in de basisprincipes van gezonde voeding en helpt mensen op weg bij het maken van bewuste keuzes.

Rianne Bezemer
Hero Benelux

Marjolein wist de deelnemers te claimen vast te houden mee te laten doen en dat op een hele jeugdige en enthousiaste wijze. dank voor jullie fantastische inzet!

Jack Janse
EdeA

Ik heb genoten van de Enerjoy workshop: Voor meer gezonde "joy" op het olieboorplatform!

Mike Carbiere
Noble Drilling

De praktische workshop gezonde voeding geeft informatie en tips waardoor je bewust en makkelijk een gezond voedingspatroon kunt naleven!

Dominique van 't Hoog
DOEN Staff & Training

Educatief, dynamisch en leuk om te doen. Het heeft zeker voordelen voor de langere termijn!

Daan van der Hoek
Noble Drilling

De workshop gezonde voeding was zeer interessant. Hier heb ik zeker wat van geleerd en werd zeer levendig en praktijkgericht gebracht.

Lars Wilkes
MKB Verzekeren

Goed georganiseerd door enthousiaste dames!

NHL Hogeschool

Complimenten voor Marjolein´s expertise op het gebied van ploegendienst tijdens de nascholing voor BGN gewichtsconsulenten.

Sandra Kok
Coördinator nascholingen BGN

De collega’s waren nog enthousiaster dan ik had verwacht en gehoopt. Men was heel nieuwsgierig en deed volop mee!

Sandra Gerrése
PostNL (voorheen TNT)

Door de Vitaliteitsquiz leer je echt interessante specs over voeding. Het maakt je bewust van wat je eet, op een leuke manier!

Nicoline van Mulken
ManpowerGroup

De workshop gezonde voeding geeft praktische en nuttige kennis en bewustzijn.

Marco Wigbers

De lifestyledag was erg leuk. Alleen maar leuke reacties op gehad. Ik ben heel tevreden.

Jolanda Fokker
Gemeente Nieuwkoop

De workshop is goed bevallen en de verschillende reacties van collega’s waren positief. Ik zelf heb zelfs al mijn boodschappen hierop aangepast.

Bianca Bouwman
Solera Nederland

Video